Πινγκ - Πονγκ: Δυνατό φινάλε στην Α1 γυναικών, τρεις ομάδες παίζουν για τον τίτλο

Gazzetta team
Πινγκ - Πονγκ: Δυνατό φινάλε στην Α1 γυναικών, τρεις ομάδες παίζουν για τον τίτλο

bet365

Επίλογος στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά την ολοκλήρωση της Α2 γυναικών έρχονται στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και οι τελευταίες αγωνιστικές στην Α1 ανδρών, την Α1 γυναικών και την Α2 ανδρών. Κι αν στους άνδρες έχει κριθεί η υπόθεση του τίτλου, τότε στην κορυφαία κατηγορία των γυναικών το αυριανό φινάλε θα είναι συναρπαστικό, καθώς τρεις ομάδες ερίζουν για την πρωτιά! Απομένουν δύο αγωνιστικές. Ο Δ.Α.Ο. Ταύρου προηγείται με έναν βαθμό παραπάνω από τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών και τον Φοίνικα Πειραιά και όλα θα κριθούν στη 10η αγωνιστική το μεσημέρι του Σαββάτου. Το Sportshero θα μεταδώσει ζωντανά στο διαδίκτυο το ντέρμπι του Δ.Α.Ο.Τ. με το Πέρα αύριο στις 14:00 (https://www.youtube.com/watch?v=NOiMsa0Z0qY&fbclid=IwAR2jpbwYrNrfgTqqolHjkj5RaDV-7MxFg5ZJbedQPKB_yaKfDe6luob3B38), ενώ την Κυριακή θα καλύψει, όπως έχει προγραμματιστεί από την αρχή της σεζόν, το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών (https://www.youtube.com/watch?v=I41k0ViHoSk&fbclid=IwAR0GpTa9NhSpjvecxdPbq7br-WqqqTdqAk_VeRFCpQUQaBTDwuzPDGC4Ifs). Να σημειωθεί ότι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα πραγματοποιήσει επιτόπου μετά το τέλος των τριών πρωταθλημάτων και την απονομή των επάθλων στις συνολικά εννέα νικήτριες ομάδες.

Η διοργάνωση στην Α1 γυναικών μπορεί να είχε μόνο 6 ομάδες, όμως η εξέλιξή της και τώρα το δυνατό φινάλε είναι η καλύτερη επιβεβαίωση στις εκτιμήσεις ότι η «μάχη» για την 1η θέση θα είχε πολλούς μνηστήρες, σασπένς και πλούσιο θέαμα. Ο πρωταθλητής Δ.Α.Ο. Ταύρου έχει 14 βαθμούς και θέλει να κάνει το σερί. Αύριο έχει πολύ δύσκολα διαδοχικά παιχνίδια με τις Σάρισες Φλώρινας και τον Α.Σ. Πέρα. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, που είναι στους 13 βαθμούς, θα προσθέσει λογικά στο ενεργητικό της δύο βαθμούς από τη συνάντηση με το ουραγό Π.Κ.Δ. Ταύρου και το μεσημέρι έχει το καθοριστικό ματς με τον Δ.Α.Ο.Τ., τον οποίο είχε νικήσει στον 1ο γύρο. Ο Φοίνικας (των επίσης 13 βαθμών) έχει ν’ αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και Σάρισες Φλώρινας. Θέλει απαραιτήτως δύο νίκες κι από κει και πέρα θα κοιτάξει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών ελπίζοντας να ευνοηθεί σε ισοβαθμία με το Πέρα (αντίθετα είναι χειρότερος από τον Δ.Α.Ο.Τ.). Υπάρχει και το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας και ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο!

Στην Α1 ανδρών η ΑΕΚ έχει εξασφαλισμένο τον δεύτερο σερί τίτλο και περιμένει τη στέψη. Έχει πάντως το κίνητρο να μείνει αήττητη και το πρωί της Κυριακής δίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο είχε κάμψει οριακά με 4-3 στον 1ο γύρο. Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πιθανότατα στη 2η θέση.

Βαθμολογικά υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την απευθείας παραμονή ανάμεσα στο Πέρα (που έχει το πλεονέκτημα) και την 8η της κατάταξης Βόχα. Έχει υποβιβαστεί ο Α.Ο. Πεύκης που αποβλήθηκε με μηδενισμούς και η μία ομάδα για τα μπαράζ θα είναι σίγουρα η Φιλία Ορεστιάδας.

Στην Α2 των ανδρών εξάλλου, επικυρώνει τον τίτλο ο Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου, που προηγείται με αγώνα λιγότερο. Στη 2η και την 3η θέση τερματίζουν ο Φοίνιξ Αγ. Σοφίας και ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς και θα πάνε στα μπαράζ με την 8η και την 9η ομάδα της Α1. Στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα ο Άρης Βούλας ακολουθεί σίγουρα στον υποβιβασμό τον Πανιώνιο, που αποβλήθηκε με μηδενισμούς. Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται και πρωταθλήματα στις τοπικές κατηγορίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στις δύο πρώτες εθνικές κατηγορίες:

Στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Παναθηναϊκός-Α.Ο. Ταταύλα

Ολυμπιακός-Ο.Α. Χανίων

Φιλία Ορεστιάδας-Πέρα Αθηνών

Ε.Α. Βόχας-Ίφιτος Πατρών

Το Σάββατο τις 14:00:

Πέρα Αθηνών-Παναθηναϊκός

Ο.Α. Χανίων-Ίφιτος Πατρών

Α.Ο. Ταταύλα-Ε.Α. Βόχας

ΑΕΚ-Φιλία Ορεστιάδας

Την Κυριακή στις 10:00:

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ίφιτος Πατρών -Πέρα Αθηνών

Φιλία Ορεστιάδας-Ε.Α. Βόχας

Α.Ο. Ταταύλα-Ολυμπιακός

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Φοίνικας Πειραιά-Ολυμπιακός

Σάρισες Φλώρινας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Πέρα Αθηνών

Το Σάββατο στις 14:00:

Ολυμπιακός-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Πέρα Αθηνών-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Σάρισες Φλώρινας-Φοίνικας Πειραιά

Στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 17:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Άρης Βούλας-Φοίνικας Πειραιά

Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου-Απόλλων Καλαμαριάς

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Την Κυριακή στις 13:00:

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Άρης Βούλας

Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης Νικαίας

Αθηνά Μαγκουφάνας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου

Την Κυριακή στις 16:00:

Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης Βούλας

Φοίνικας Πειραιά-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου-Αθηνά Μαγκουφάνας

Άρης Νικαίας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα