Πινγκ πονγκ: Διήμερο με δυνατή έναρξη στην Α1 γυναικών, κρίσιμα ματς στην Α1 ανδρών

Gazzetta team
Πινγκ πονγκ: Διήμερο με δυνατή έναρξη στην Α1 γυναικών, κρίσιμα ματς στην Α1 ανδρών

bet365

Πολύ ενδιαφέρον διήμερο έρχεται στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Με σπουδαία ματς σε τρία διαφορετικά μέρη για τα κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Το Σάββατο κάνει πρεμιέρα στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Διοργάνωση, η οποία δυστυχώς έμεινε φέτος με 6 ομάδες, όμως διατηρεί υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και συναγωνισμό με πολλούς διεκδικητές του τίτλου. Στην ίδια αίθουσα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στο πρώτο του μισό το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Η αύξηση της δράσης στην 1η κατηγορία μεγαλώνει και τον αριθμό των ζωντανών μεταδόσεων στο ίντερνετ. Πέρα από την προγραμματισμένη κάλυψη του αγώνα των δύο μεγάλων αθηναϊκών σωματείων, το Sportshero θα έχει live streaming και από τα δύο ωράρια του Σαββάτου στο Σ.Ε.Φ. με άνδρες και γυναίκες. Επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο θα προχωρήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών. Έξι ομάδες θ’ αγωνιστούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα της Δ.Ε.Θ. και τέσσερις στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας. Εξάλλου, το διήμερο συνεχίζονται και τα τοπικά διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Το ζωντανό πρόγραμμα του Sportshero από το φαληρικό στάδιο περιλαμβάνει:

- Αύριο στις 11:00 τη μετάδοση του αγώνα μεταξύ των δύο εκπροσώπων της Πελοποννήσου, της Ε.Α. Βόχας και του Ίφιτου Πατρών στην Α1 ανδρών (το λινκ https://www.youtube.com/watch?v=V9v4w0RKpkE&fbclid=IwAR0QXlM0VuXenf3dxVwLjUN1G8SnqbV07oB_kMDxLcM-lRJV838qy0jEm_k)

- Αύριο στις 14:00 την κάλυψη και των δύο ντέρμπι στην Α1 γυναικών. Ολυμπιακός εναντίον Δ.Α.Ο. Ταύρου και Σάρισες Φλώρινας εναντίον Πέρα Αθηνών. Εναλλάξ και ανάλογα και με την εξέλιξη η εικόνα θα πηγαίνει και στους δύο αγώνες (το λινκ https://www.youtube.com/watch?v=UJH3F1d3d9o&fbclid=IwAR3Hdsl-elKdJnMg49i37IIrYPMxOVF07w-LgSEgaDrz5KeeUJBZPboErwI).

- Μεθαύριο στις 10:00 θα προβληθεί ο αγώνας κορυφής μεταξύ της πρωτοπόρου ΑΕΚ και του 2ου της βαθμολογίας Παναθηναϊκού (το λινκ https://www.youtube.com/watch?v=UZnGHrGoOqs&fbclid=IwAR2DQsTrobifg2eTMv23oHP5IEZmjeP51Iz4fCq3PfMIv3SLeIgDTQmA8e8).

Στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών οι πέντε από τις έξι ομάδες δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν την πρωτιά. Είναι οι Σάρισες Φλώρινας, ο Ολυμπιακός, ο Δ.Α.Ο. Ταύρου, το Πέρα και ο Φοίνικας Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε ωράριο θα υπάρχουν στάνταρ δύο αμφίρροπα, θεωρητικά, παιχνίδια. Πολλές ξένες, όπως και δυνατές Ελληνίδες αθλήτριες στελεχώνουν τις ομάδες και οι αναμετρήσεις θα έχουν ζωηρό ενδιαφέρον. Στην αυριανή εκκίνηση οι Σάρισες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό και το Πέρα τον Φοίνικα. Αξιοσημείωτο ότι βρίσκονται ξανά μαζί στην κορυφαία κατηγορία τα δύο σωματεία του Ταύρου, το Π.Κ.Δ.Τ. και ο Δ.Α.Ο.Τ..

Στην Α1 ανδρών έχουμε το τρίτο αγωνιστικό διήμερο και το πρώτο για φέτος στην Αθήνα. Θα διεξαχθούν η 7η, η 8η και η 9η αγωνιστική. Δεσπόζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό διότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας θέλει ν’ αυξήσει το σερί και να μείνει αήττητη στην κορυφή στο τέλος του 1ου γύρου και ο Παναθηναϊκός να καλύψει την ήττα στα Χανιά από τον (ισόβαθμό του αυτή τη στιγμή) Ολυμπιακό και να μείνει με αξιώσεις στο «παιχνίδι» της πρωτιάς. Από και κει πέρα υπάρχουν αρκετά δυνατά ματς για Ίφιτο, Χανιά και Πέρα, που κυνηγούν την 4η θέση, για τη Φιλία Ορεστιάδας και την Πεύκη, οι οποίες αναζητούν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για τη Βόχα και τα Ταταύλα, τα οποία κυνηγούν την απευθείας παραμονή.

Στην Α2 ανδρών θα γίνουν σε βορρά και νότο η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική. Οι πρωτοπόροι Φοίνικας Πειραιά και Ρέθυμνο θα είναι μαζί στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν συναντιόνται. Θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα αλλά φυσικά θα έχουν δύσκολο έργο. Στην Ελευσίνα θ’ αναμετρηθούν αύριο το μεσημέρι ο τοπικός Γ.Α.Σ. και το Π.Κ.Δ. Ταύρου, που ισοβαθμούν στην 3η θέση. Ο ουραγός Πανιώνιος αγωνίζεται στην Αθήνα κι επίσης αύριο το μεσημέρι αντιμετωπίζει την Αθηνά Μαγκουφάνας, που είναι ακριβώς από πάνω του, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη τις αναμετρήσεις Γ.Α.Ο. Πειραιά-Άρης Νικαίας, Γ.Α.Ο. Πειραιά-Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Βούλας-Άρης Νικαίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου σε Α1 και Α2:

Στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Ίφιτος Πατρών-Ε.Α. Βόχας

Παναθηναϊκός-Α.Σ. Πέρα

Φιλία Ορεστιάδας-Ο.Α. Χανίων

Ολυμπιακός-Α.Ο. Ταταύλα

Α.Ο. Πεύκης-ΑΕΚ

Το Σάββατο στις 14:00:

Παναθηναϊκός-Ο.Α. Χανίων

Α.Σ. Πέρα-Α.Ο. Ταταύλα

Ίφιτος Πατρών-ΑΕΚ

Ε.Α. Βόχας-Α.Ο. Πεύκης

Φιλία Ορεστιάδας-Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 10:00:

Ολυμπιακός-Α.Σ. Πέρα

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ίφιτος Πατρών-Ο.Α. Χανίων

Ε.Α. Βόχας-Α.Ο. Ταταύλα

Α.Ο. Πεύκης-Φιλία Ορεστιάδας

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Σάρισες Φλώρινας-Ολυμπιακός

Α.Σ. Πέρα-Α.Ο. Φοίνιξ

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Το Σάββατο στις 14:00:

Ολυμπιακός-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Ο. Φοίνιξ-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Σάρισες Φλώρινας-Α.Σ. Πέρα

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Σ. Πέρα-Ολυμπιακός

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Σάρισες Φλώρινας

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Ο. Φοίνιξ

Στην Α2 ανδρών στην Ελευσίνα:

Το Σάββατο στις 11:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Πανιώνιος-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Το Σάββατο στις 14:00:

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Αθηνά Μαγκουφάνας-Πανιώνιος

Την Κυριακή στις 10:00:

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Αθηνά Μαγκουφάνας

Πανιώνιος-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Στην Α2 ανδρών στη Θεσσαλονίκη:

Το Σάββατο στις 11:00:

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Άρης Νικαίας

Α.Ο. Φοίνιξ-Απόλλων Καλαμαριάς

Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου-Άρης Βούλας

Το Σάββατο στις 14:00:

Α.Ο. Φοίνιξ-Άρης Βούλας

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Απόλλων Καλαμαριάς

Άρης Νικαίας-Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Ο. Φοίνιξ-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Άρης Βούλας-Άρης Νικαίας

Απόλλων Καλαμαριάς-Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου

 

Τελευταία Νέα