Στα προημιτελικά στην Πολωνία ο Γκιώνης

Gazzetta team
Στα προημιτελικά στην Πολωνία ο Γκιώνης

bet365

Σπουδαίες εμφανίσεις από τον Παναγιώτη Γκιώνη στην Πολωνία.

Το… βιολί του ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Βλαντισλάβοβο!

Τρίτη νίκη στη σειρά με 4-0 σετ και πρόκριση στα προημιτελικά του πολωνικού όπεν. Ο πολύπειρος πρωταθλητής (νούμερο 39 στον κόσμο τον Οκτώβριο) επιφύλαξε με τις άμυνες πολύ δύσκολη κατάσταση για τον φιλόδοξο νεαρό Τσεν Σουέιναν και πέρασε με νέα ευρεία νίκη στην 8άδα. Μπορεί το 1ο και το 4ο σετ να κρίθηκαν στην παράταση, όμως ήταν φανερά καλύτερος από τον κινεζικής καταγωγής αθλητή, που αγωνίζεται από το 2018 με την ιταλική υπηκοότητα και είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Στο 4ο σετ ο Γκιώνης έχασε τρία ματς μπολ, έσωσε ωστόσο και σετ μπολ και με σωστές επιλογές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο 21χρονος Τσεν είναι στο νούμερο 560 της παγκόσμιας κατάταξης ανδρών, στο 78 αυτής για την κατηγορία Under 21 και ως καλύτερο αποτέλεσμα σε ατομικά τουρνουά εμφανίζει την 8άδα στο φετινό όπεν της Σερβίας στο διπλό ανδρών. Τα σετ 12-10, 11-2, 11-3 και 16-14.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει σημαντικά τώρα για τον αθλητή του Κώστα Βατσακλή, καθώς στα προημιτελικά συναντά τον Κορεάτη Παρκ Τσαν Χέοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα