Το ντέρμπι αιωνίων στη Basket League αλλάζει ... στέγη στο πινγκ πονγκ

Gazzetta team
Το ντέρμπι αιωνίων στη Basket League αλλάζει ... στέγη στο πινγκ πονγκ

bet365

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών-Γυναικών της Κυριακής (17.3) θα διεξαχθούν στην Ελευσίνα.

Αλλαγή στον χώρο διεξαγωγής των κυριακάτικων αγώνων σε Α1 και Α2 ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η ... τύχη του κυριακάτικου (17/3) ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Basket League ταλαιπωρεί και την επιτραπέζια αντισφαίριση! Οι τελευταίες αγωνιστικές στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Α1 ανδρών, της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών, που έχουν οριστεί από καιρό για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, επρόκειτο να γίνουν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά τελικά αυτό θα συμβεί κατά το …ήμισυ.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να διεξάγει τους αγώνες του Σαββάτου κανονικά στο φαληρικό στάδιο κι εκείνους της Κυριακής να τους «μεταφέρει» στις εγκαταστάσεις του Γ.Α.Σ.Ε., στην Ελευσίνα.

Στην ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης περίμεναν έως την Τετάρτη να ενημερωθούν για την τύχη του αγώνα μπάσκετ αλλά μετά από την μετάθεση της απόφασης για την Παρασκευή αποφάισαν:

«Για τη διασφάλιση της διεξαγωγής των αγώνων της 17ης Μαρτίου 2019, το πρόγραμμα των αγώνων της Α1 Ανδρών – Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών 16-17/3/2019 διαμορφώνεται. Οι αγωνιστικές της 16ης Μαρτίου θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ -προσοχή στα νέα ωράρια. Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 οι αγωνιστικές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του ΓΑΣΕ».

NEWS FEED