Δυνατοί ρυθμοί και πολύ καλή διάθεση στην προετοιμασία των προεθνικών ομάδων

Gazzetta team
Δυνατοί ρυθμοί και πολύ καλή διάθεση στην προετοιμασία των προεθνικών ομάδων

bet365

Γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για σκληρή δουλειά έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τα μέλη των προεθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών.

Mε την επιστροφή όλων των αθλητών (και μόνο με δύο αναγκαστικές απουσίες λόγω δράσης στο εξωτερικό) οι δυνατές προπονήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη από την Τρίτη και αποτελούν την απαρχή σε μία ακόμα δύσκολη χρονιά με ποικιλία σπουδαίων διοργανώσεων και υψηλούς στόχους. Σήμερα γίνεται και η πρώτη διπλή προπόνηση, ενώ στο φαληρικό στάδιο είναι παρών και συμβάλλει στο υψηλό επίπεδο ο Φιλανδός πρωταθλητής Μπένεντεκ Όλαχ, νούμερο 93 στην παγκόσμια κατάταξη του Αυγούστου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής καλωσόρισε τους διεθνείς και τους είπε λίγα λόγια για τους πρώτους φετινούς στόχους των εθνικών ομάδων, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων 2018 και τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2019.

«Τα παιδιά δεν έμειναν άπρακτα ούτε αυτό το καλοκαίρι διότι ακολούθησαν το πρόγραμμα ενεργητικής ξεκούρασης, όπως το λέμε, που δίνουμε κάθε χρόνο. Έκαναν φυσική κατάσταση, βάρη και κολύμπι κι αυτό τους βοήθησε να μη μείνουν πίσω», τόνισε ο επικεφαλής του τιμ των ομοσπονδιακών προπονητών και συμπλήρωσε: «Μιλήσαμε με τους αθλητές για τους άμεσους στόχους, που είναι τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού, τα οποία επαναρχίζουν στις 2 Οκτωβρίου με τον αγώνα των ανδρών στο Λουξεμβούργο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του προσεχούς Σεπτεμβρίου, το οποίο αφορά στα ατομικά αγωνίσματα. Επίσης, έκανα μικρή αναφορά στο πως ολοκληρώθηκε η σεζόν με τους Μεσογειακούς Αγώνες ανδρών-γυναικών και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων και στάθηκα ιδιαίτερα στην επιτυχία του Σγουρόπουλου να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό μετάλλιο στο απλό νέων. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες δείχνουν συνέπεια, μεγάλη όρεξη και συγκέντρωση στους επόμενους στόχους και αρχίζουμε με αισιοδοξία τη νέα μας προσπάθεια».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED