Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο OPEN : «Ψάχνω τον Αυγενάκη και δεν τον βρίσκω» (vid)

Gazzetta team
Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο OPEN : «Ψάχνω τον Αυγενάκη και δεν τον βρίσκω» (vid)

bet365

Καταγγελία της Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου για το θέμα των πριμ στο OPEN TV.

Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη σχετικά με τα πριμ των Ελλήνων αθλητών, που κατέληξε σε κατάθεση σχετικής τροπολογίας από την αθλητική ηγεσία, μια ακόμα αθλήτρια, η παρολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου συγκλονίζει με ένα ανάλογο θέμα, μιλώντας στο OPEN.

Η 33χρονη κολυμβήτρια που πάσχει από αυτοάνοση εκφυλιστική ασθένεια, έχει φέρει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας, ανάμεσα στις οποίες και το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2018.

Για το μετάλλιο αυτό ήταν διπλά χαρούμενη, καθώς στη διοργάνωση πληρούνταν οι προδιαγραφές των 8 διαφορετικών χωρών στις συμμετοχές ώστε να λάβει και πριμ.
Όμως πριν 2 μήνες πληροφορήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ότι τελικώς δεν δικαιούται τίποτα σαν ανταμοιβή για την πρωτιά της αφού ναι μεν υπήρχαν οι 8 διαφορετικές χώρες, αλλά μια επέλεξε τελευταία στιγμή να μη βουτήξει στην πισίνα.

Η Αλεξάνδρα κάθε 4 μήνες εισάγεται για μέρες σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε πλασμαφαιρέσεις στο τεχνητό νεφρό, ενώ το επίδομα αναπηρίας που λαμβάνει ανά 5 έτη διακόπτεται. Το πριμ του χρυσού μεταλλίου την έκανε να νιώσει μια οικονομική σιγουριά, την οποία όμως της την πήραν πίσω.

Όπως λέει η ίδια, έχει στείλει επιστολές και ψάχνει να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κάτι το οποίο όμως μοιάζει αδύνατο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED