Ο ύμνος του Παναθηναϊκού στη νοηματική (vid)

Gazzetta team
Ο ύμνος του Παναθηναϊκού στη νοηματική (vid)

bet365

Σε μία εξαιρετική και πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, με τους «πράσινους» να βγάζουν βίντεο με τον ύμνο της ομάδας στη νοηματική.

Από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ άρχισε τις δραστηριότητές του, φάνηκε πως όχι απλά ήρθε για να μείνει, αλλά το τμήμα αυτό είναι έτοιμο να πρωτοπορήσει σε πάρα πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και ο ύμνος της ομάδας που πλέον βγήκε σε βίντεο και στην νοηματική, σε μία εξαιρετική κίνηση από τους «πράσινους».

Δείτε την ανάρτηση του «τριφυλλιού» για το θέμα αυτό και φυσικά και το βίντεο με τον ύμνο του Παναθηναϊκού στην νοηματική: «Ο ύμνος του Παναθηναϊκού στη νοηματική☘

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ από την πρώτη μέρα δημιουργίας του έθεσε ως προτεραιότητα την πλήρη ισότητα μεταξύ των φιλάθλων. Ο ύμνος μας στη νοηματική αποτελεί ακόμα μια πρωτοπόρα προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού ΑμεΑ στην πατρίδα μας. Με αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε να προάγουμε πολιτισμό μέσω του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ολυμπιονίκη Κωφών Deaflympics Tae Kwon Do και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Κωφών IMAFD , Δήμητρα Πασχάλη. Επίσης ευχαριστούμε την Ελπίδα Μαυρέα και την Ιωάννα Μισύρη καθώς και τον "Σύλλογο Ανθρώπων Σκπ Αυτοάνοσα ΑμεΑ και Φίλων Αυτών το Στέκι" για την πολύτιμη βοήθειά τους».

 

Τελευταία Νέα