Ευρωπαϊκό πάλης νέων ανδρών: Χάλκινο μετάλλιο ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό πάλης νέων ανδρών: Χάλκινο μετάλλιο ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης

bet365

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης νέων ανδρών κατέκτησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, νίκησε 12-9 τον Τούρκο Ντεμίρ.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης νέων ανδρών, που διεξάγεται στα Βόρεια Μακεδονία. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι στον Τούρκο Ντεμίρ και επικράτησε με 12-9.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ο Κουγιουμτσίδης παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ δεν τα παράτησε. Τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-9, αλλά με τέσσερις διαδοχικούς πόντους πήρε την σπουδαία νίκη.

Λίγο μετά το χάλκινο μετάλλιο, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και να αισιοδοξώ για το μέλλον».

Για τον αγώνα με τον Τούρκο:

«Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος με μεγάλη ένταση. Δεν ξεκίνησε ιδανικά και έπρεπε να κυνηγήσω το σκορ. Ημουν πολύ συγκεντρωμένος και ήθελα πάρα πολύ τη νίκη. Γι αυτό δεν εγκατέλειψα τον αγώνα». Αν και είχαν μείνει ελάχιστα δευτερόλεπτα ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης δεν παράτησε τον αγώνα. «Δεν σκεφτόμουν κάτι συγκεκριμένο. Ημουν κοντά στο σκορ και ήθελα να τον νικήσω. Η αποφασιστικότητα, η θέληση και φυσικά η τύχη ήταν στο πλευρό μου».

Για την επόμενη ημέρα:

«Μετά από μία τέτοια αναμέτρηση και μια περίοδος πολύ σημαντικών αγώνων θα χρειαστώ λίγη ξεκούραση και μαζί με τον προπονητή μου θα φτιάξουμε το πρόγραμμα. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στην οικογένειά μου, στον προπονητή μου Θέμη Ιακωβίδη που είναι πάντα στο πλευρό μου. Θα ήθελα, επίσης, να αφιερώσω το μετάλλιο στην μνήμη των αδικοχαμένων Ποντίων, καθώς για εμάς είναι μια ξεχωριστή ημέρα η σημερινή».

 

Τελευταία Νέα