ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την δημιουργία τμήματος Πάλης!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την δημιουργία τμήματος Πάλης!

bet365

Πολύ καλή κίνηση για την ΑΕΚ που τιμά ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα.

Την ανακοίνωση τμήματος Πάλης ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο σύλλογος μ' αυτή την κίνηση τιμά ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στη νέα γενιά να γνωρίσει αυτό το υπέροχο Ολυμπιακό άθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ πιστή στο καταστατικό ίδρυσης του Συλλόγου συνεχίζει να στοχεύει στη “διάδοση του φίλαθλου αισθήματος στη νεολαία για την διάπλαση όλκιμων σωμάτων, θαρραλέων ψυχών, ευγενικών χαρακτήρων, ικανών για την εκπλήρωση κάθε υποχρέωσης προς την πατρίδα την κοινωνία και την οικογένεια“. Υπό αυτό το πρίσμα, η ΑΕΚ ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη δημιουργία τμήματος Πάλης, το οποίο από σήμερα ανήκει στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Η Πάλη είναι ένα από τα αρχαιότερα και ενδοξότερα αθλήματα της χώρας μας και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην συνεισφέρει στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Άμεσα ξεκινούν οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών, με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν και τμήματα υποδομών. Προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο Μανουηλίδης Απόστολος, ενώ της γυναικείας ο Mohsen Paryae. Έφορος του νέου τμήματος θα είναι ο Μανουηλίδης Πέτρος.

Τους προπονητές και τον έφορο του νεοσύστατου τμήματος της Πάλης, υποδέχθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, κ. Νίκος Δευτεραίος.

Η ΑΕΚ παράλληλα καλεί όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα της Πάλης να καλέσουν στο τηλέφωνο: 6976755590 (Μανουηλίδης Πέτρος), ή να στείλουν mail στο: [email protected].

Ο έφορος του τμήματος, Μανουηλίδης Πέτρος, δήλωσε στο aek.gr: “Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλεξίου, και τον Γενικό Αρχηγό, κ. Δευτεραίο, για τις προσπάθειες που έκαναν για να δημιουργηθεί το τμήμα Πάλης. Μας δέχθηκαν και άκουσαν τις προτάσεις μας και πλέον η μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ έχει τμήμα Πάλης για πρώτη φορά. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του αθλήματος. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους φίλους της ΑΕΚ που μας ώθησαν και μας βοήθησαν για να δημιουργηθεί αυτό το τμήμα. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας“.

Ο προπονητή της ανδρικής ομάδας, Μανουηλίδης Απόστολος, πρόσθεσε με τη σειρά του: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για τη συνεργασία μας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να ανήκουμε στην οικογένεια αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι όνειρο για εμάς η ΑΕΚ. Οι στόχοι μας δεν είναι άλλοι από το να πάμε την ΑΕΚ στην κορυφή“.

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας, Mohsen Paryae, υπογράμμισε: “Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είμαι πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ, καθώς και περήφανος που για πρώτη φορά δημιουργείται το τμήμα της Πάλης. Στοχεύουμε φυσικά να κάνουμε την ΑΕΚ Πρωταθλήτρια και σε αυτό το άθλημα“.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα