Αυστραλία: Θα εμβολιάσει τους αθλητές της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Gazzetta team
Αυστραλία: Θα εμβολιάσει τους αθλητές της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Την απόφαση να εμβολιάσει όλους τους αθλητές που θα βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει πάρει η Αυστραλία.

Ξεκάθαρος πως σκοπός της Αυστραλίας είναι να εμβολιάσεις τους αθλητές που θα βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ήταν ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας Ρίτζαρντ Κόλπεκ.

«Αν όλα κυλήσουν ομαλά είναι πολύ πιθανό οι αθλητές που έχουν πάρει την πρόκριση για το Τόκιο, να έχουν κάνει το εμβόλιο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προτεραιότητα θα έχουν οι ηλικιωμένοι, οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής καταπολέμησης τους κορωνοϊού και εκείνοι με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, ενώ στη συνέχεια θα εμβολιαστούν οι αθλητές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Αυστραλία, δεν είναι η μόνη χώρα που σκέφτεται το ενδεχόμενο αυτό, καθώς πολλές εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές σχεδιάζουν να πράξουν το ίδιο. Μάλιστα, ήδη η Ολυμπιακή Επιτροπή του Ισραήλ έχει κάνει γνωστό πως έχει εμβολιάσει την μισή Ολυμπιακή αντιπροσωπεία και μέχρι τα τέλη Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.