Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κίνηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την στήριξη των αθλητών που θα βρεθούν στο Τόκιο

Gazzetta team
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κίνηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την στήριξη των αθλητών που θα βρεθούν στο Τόκιο

bet365

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού μέσω του Λευτέρη Αυγενάκη προχωράει σε ενέργειες, δράσεις και πρωτοβουλίες στήριξης των αθλητών μας που θα βρεθούν στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Όπως τόνισε σχετικά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έως τα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμη μια μεγάλη καμπάνια, ένα πρόγραμμα «υιοθεσίας» των αθλητριών και των αθλητών μας που θα πάνε στο Τόκυο.

Πρόγραμμα προτροπής, όχι μόνο για εταιρίες και σπόνσορες, αλλά σε όποιον θέλει για να τους στηρίξει οικονομικά με συμβολικά ή και με μεγαλύτερα ποσά. Χρήματα που με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες θα κατανεμηθούν σε αυτούς, αλλά και στα σωματεία τους ως δείγμα αναγνώρισης.

Επίσης έχει προβλεφθεί στον σχετικό Νόμο η δυνατότητα απόσπασης των Ολυμπιονικών στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, από τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες στις οποίες υπηρετούν. Ο Αυγενάκης έκνε λόγο για πρότυπο και ότι η συναναστροφή μαζί τους θα καλλιεργήσει ένα άλλο, καλύτερο πνεύμα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα