Κορονοϊός: Ο ΜακΓκρέγκορ ζητάει από την Ιρλανδία να προχωρήσει σε «lockdown» (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο ΜακΓκρέγκορ ζητάει από την Ιρλανδία να προχωρήσει σε «lockdown» (vid)

bet365

Δραματική έκκληση πως την κυβέρνηση της χώρας του να προχωρήσει σε «lockdown» προκειμένου να μην εξαπλωθεί περισσότερο ο κορονοϊός από τον σπουδαίο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής του ΜΜΑ με βίντεο που ανέβασε στα social media του καλεί την κυβέρνηση της Ιρλανδίας να κλείσει τα πάντα, προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός. Μάλιστα τονίζει πως το ίδιο μέτρο πήραν Κίνα και Χονγκ Κονγκ και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν.

Μεταξύ άλλων ο ΜακΓκρέγκορ μιλώντας για τον Covid-19 ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να υπάρξει τώρα ένα αληθινό... lockdown. Κάτι στιγμή που το συζητάμε, χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Ξέρω να αναγνωρίζω έναν καλό... αγώνα και τώρα έχουμε έναν μπροστά μας. Θέλω να ζητήσω από τους συμπατριώτες τους, τους σπουδαίους Ιρλανδούς, να είναι ενωμένοι. Όλοι χρειαζόμαστε τώρα, βρισκόμαστε στην κόκκινη γωνία και περιμένουμε το καμπανάκι για να μπούμε όλοι μαζί στο ρινγκ». Στην συνέχεια μίλησε και για τον υπόλοιπο κόσμο τονίζοντας: «Κλείστε τώρα όλοι τα αεροδρόμια. Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα