Εξακουστίδης: Επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ ύστερα από 5 χρόνια! (pics & vids)

Εξακουστίδης: Επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ ύστερα από 5 χρόνια! (pics & vids)

bet365

Ο κορυφαίος Έλληνας Kickboxer στην κατηγορία του, Σταύρος Εξακουστίδης, παίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ύστερα από 5 χρόνια!

Πέντε χρόνια ήταν πολλά. Πάρα πολλά. Όμως τα ρινγκ του K-1 αλλά και κι αυτά σε Iαπωνία, Κίνα, Ρουμανία, Ιταλία και Γαλλία τον είχαν μονίμως δεσμευμένο σε εκτός συνόρων διοργανώσεις.

Ο Σταύρος Εξακουστίδης, όμως, ήθελε διακαώς να αγωνιστεί και πάλι στη χώρα του κι η επιθυμία του υλοποιήθηκε μέσω του OPEN CHAMPIONSHIP 2019!

Στις 16/3, στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, o «Nirvana» αναμένεται να... μαγέψει το κοινό του που περιμένει την επανεμφάνισή του πως και πως. Αντίπαλός του δεν θα είναι ο οποιοσδήποτε αλλά ο Ιταλός Tζόναθαν Ινβερνίνο, που μετρά σε 21 αγώνες 16 νίκες με 5 νοκ άουτ. Από την άλλη, ο Εξακουστίδης είναι πιο έμπειρος και σε 45 επαγγελματικούς αγώνες που έχει δώσει μετρά 36 νίκες, εκ των οποίων οι 16 είναι με Κ.Ο.

Τί έχει καταφέρει ο Σταύρος Εξακουστίδης στην 5ετή απουσία του από τις εν Ελλάδι μάχες

Το Μάιο του 2018, όταν έπαιξε στο Μιλάνο κόντρα στον Alex Avogardo, ο Έλληνας πρωταθλητής από τον Κορυδαλλό νίκησε στην κατηγορία των -60 κιλών με ομόφωνη απόφαση.

Τον Απρίλιο του 2017, ο Εξακουστίδης αγωνίστηκε στη Χάβρη για το Α1 WGP, όπου ηττήθηκε με τους κριτές να δίνουν το ματς στον Γιουσούφ Μπινατέ.

Το Μάιο του 2016 ήταν... υπερηχητικός αφού στην τρίτη του εμφάνιση στο Superkombat της Ρουμανίας πανηγύρισε τη δεύτερή του νίκη, κόντρα στον Σπέτκου, τον οποίο και έριξε κάτω δύο φορές!

Ο Αύγουστος του 2016, όμως, ήταν από τους καλύτερους μήνες της ζωής του σε επαγγελματικό επίπεδο. Νίκησε μέσα στην Κίνα τον Ντενγκ Ζεγκί, ο οποίος αποχώρησε από το ρινγκ κουτσαίνοντας.

Η Ασία ξετρελάθηκε μαζί του και το Σεπτέμβριο του 2017 κλήθηκε στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του! Το Κ-1 άνοιξε τις πύλες του στον Εξακουστίδη κι αυτός φρόντισε να τις κρατήσει ανοιχτές.

Ο Σταύρος Εξακουστίδης νίκησε με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο τον Τάιγκα και μετά τον Ζαμπίδη έγινε ο πρώτος Ελληνας που νικάει στο κορυφαίο τουρνουά Κ-1, μπροστά σε 22.000 κόσμο. Οι διοργανωτές είδαν στα μάτια του έναν κορυφαίου επιπέδου αθλητή και τον κάλεσαν άλλες 4 (!) φορές.

Επαιξε με Κουνιγιάμα (ήττα στα σημεία), με Τακέρου (ο Σταύρος Εξακουστίδης είναι ο μόνος αθλητής που τον έχει πάει σε τρεις γύρους) και τελευταίος αντίπαλός του ήταν ο Κότζι στην Οζάκα όπου το ματς, όπως είχε δηλώσει ο «Nirvana», το έδωσαν στον Ιάπωνα για να πάει στον τελικό μέσα στην πόλη του.

Αυτόν τον αθλητή, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά το ερχόμενο Σάββατο (16/3)!

 

Τελευταία Νέα