Πάνω από 22.000 Ιάπωνες... τρελάθηκαν με τον Εξακουστίδη! (pics & vids)

Πάνω από 22.000 Ιάπωνες... τρελάθηκαν με τον Εξακουστίδη! (pics & vids)

bet365

Ο Σταύρος Εξακουστίδης έπαιξε στα ίσια για την κατάκτηση της ζώνης του Κ-1. Ηττήθηκε στα σημεία από τον τελικά νικητή του κορυφαίου τουρνουά, αλλά κέρδισε πάνω από 22.000 Ιάπωνες. Γι αυτό κι οι διοργανωτές τον θέλουν σύντομα και πάλι κοντά τους.

Ο Σταύρος Εξακουστίδης έπαιξε στην 8άδα της κορυφαίας διοργάνωσης Κ-1, χάνοντας στα σημεία από τον νικητή τελικά του τουρνουά.

Ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής προκάλεσε.... παροξυσμό σε πάνω από 22.000 Ιάπωνες που δεν τον άφησαν λεπτό να ηρεμήσει!

Το Γρανάδα-Νουμάνθια στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Για 6 μέρες, όσο ήταν το διάστημα παραμονής του στη Μέκκα των πολεμικών τεχνών, παιδιά, μεγάλοι, άνθρωποι και εκτός της περιοχής όπου έπαιξε ο «Nirvana», τον πλησίαζαν και ζητούσαν μια φωτογραφία μαζί του, ένα αυτόγραφό του. Ακόμη και σε ένα κατάστημα που μπήκε για να κάνει τα ψώνια του, ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του. «Εξακουστίδης, Κ-1», αναφώνησε και τον έκανε να αισθανθεί λες και πήγε σε κάποιο κατάστημα της περιοχής του.

Φυσικά, δεν είναι άγνωστος ο Εξακουστίδης στην Ιαπωνία μιας και σε διάστημα τεσσάρων μηνών έχει βρεθεί στα ρινγκ του Κ-1 τρεις φορές και ετοιμάζεται και για 4η!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι διοργανωτές τον έχουν λατρέψει (κι αυτοί). Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε μια τόσο μακρινή χώρα, είναι ένας από τους λόγους που το στάδιο γέμισε πριν λίγες μέρες και γι αυτό θα τον θαυμάσουμε ξανά.

Ανατριχιαστική, δε, ήταν κι η στιγμή της εισόδου του όπου ο Κορυδαλλιώτης αθλητής με καταγωγή από τον Πόντο έκανε την είσοδό του χορεύοντας Πυρρίχιο.

 

Τελευταία Νέα