Κωπηλασία: Στο πλευρό της Κυρίδου ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Κωπηλασία: Στο πλευρό της Κυρίδου ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

bet365

Ο ΝΟΘ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης για την πρωταθλήτρια του Αννέτα Κυρίδου μετά από τις καταγγελίες της που ερευνά πλέον ο εισαγγελέας.

Με ανακοίνωση του ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στηρίζει την πρωταθλήτρια του Αννέτα Κυρίδου όσο αφορά τις καταγγελίες της κατά της ομοσπονδίας και προπονητή κωπηλασίας που έφτασαν στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Nαυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, καταδικάζει τέτοιου είδους θλιβερά περιστατικά. Στηρίζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια του Αννέτα Κυρίδου όπως και όλες τις αθλήτριες και αθλητές που έχουν πέσει θύματα ανάλογων συμπεριφορών. Αυτό που προέχει πλέον είναι:

α) η δικαίωση των κόπων των αθλητριών μας όπως και όλων των αθλητών.

β) η αποκατάσταση της κανονικότητας και

γ) η συνέχιση της προετοιμασίας των αθλητριών μας απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια για την Ολυμπιάδα.

Ο Nαυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης δηλώνει ακόμη μία φορά παρών και είναι πρόθυμος να συνδράμει με κάθε μέσο και τρόπο ώστε οι αθλήτριες του να νιώθουν ασφαλείς στην κατάκτηση των στόχων τους. Η κωπηλασία κατέχει μια από τις πλέον κεντρικές θέσεις στον ελληνικό αθλητισμό κι έχει αναδείξει εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες παγκόσμιας εμβέλειας, ανάμεσά τους ολυμπιονίκες.

Για αυτό παράλληλα με την καταγγελία, τη τιμωρία, καθώς και τη συστηματική και συντονισμένη προσπάθεια αποτροπής παρόμοιων περιστατικών οι Όμιλοι, -από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο, από τον νεότερο ως τον παλαιότερο-, οφείλουν να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή τη κρίση στηρίζοντας τόσο τις αθλήτριες και τους αθλητές, όσο και το ίδιο το άθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Αυγενάκης έστειλε στον εισαγγελέα και την ομοσπονδία κωπηλασίας

ΕΚΟΦΝΣ: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία Αυγενάκη να στείλει στον εισαγγελέα τις καταγγελίες»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα