Ξεκίνησαν προπονήσεις σε κωπηλασία

Gazzetta team
Ξεκίνησαν προπονήσεις σε κωπηλασία

bet365

Από την Τρίτη 12 Μαΐου ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην κωπηλασία και συγκεκριμένα για πληρώματα μέχρι δύο αθλητών πάνω από 15 ετών.

Την δυνατότητα ελεύθερης προπόνησης πληρωμάτων μέχρι δυο αθλητές-τριές άνω των 15 ετών δίνει από σήμερα Τρίτη 12 Μαϊου η τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή η ΓΓΑ με θέμα την «Κατ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από 11-17/5 και οι δικαιούχοι χρήσης τους».

Πιο συγκεκριμένα στο άρθρο 4 παράγραφο 6 αναφέρει ότι επιτρέπεται η λειτουργία ναυταθλητικών εγκαταστάσεων για το άθλημα της κωπηλασίας (καθως και κανόε καγιάκ,ιστιοπλοίας, σερφ και θαλασσίου σκι) αποκλειστικά για προπονητικούς σκοπούς από αθλούμενους ηλικίας 15 ετών και άνω.

Χαρακτηριστικά το απόσπασμα της ΚΥΑ αναφέρει:

Άρθρο 4. Κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από τις 12.5.2020

στ) Η λειτουργία των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων για τα αθλήματα: ιστιοπλοΐα (σε σκάφη με πλήρωμα μέχρι δύο [2] ατόμων), κωπηλασία (σε λέμβους με πλήρωμα μέχρι δύο [2] ατόμων), κανόε-καγιάκ, όρθια σανιδοκωπηλασία (SUP), κυματολίσθηση με σανίδα (surf) και θαλάσσιο σκι, καθώς και η χρήση των εγκαταστάσεων αυτών αποκλειστικά και μόνον για προπονητικούς σκοπούς από αθλούμενους, ηλικίας δεκαπέντε (15) ετών και άνω.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής ισχύει η απαγόρευση της λειτουργίας αποδυτηρίων και κυλικείων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα