Ομάδα αιμοδοσίας από ΕΚΟΦΝΣ και Ναυταθλητικά Σωματεία Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Ομάδα αιμοδοσίας από ΕΚΟΦΝΣ και Ναυταθλητικά Σωματεία Θεσσαλονίκης

bet365

Την δική της ομάδα αιμοδοσίας δημιουργεί η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τα Ναυταθλητικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης ΝΟΘ, ΙΟΘ,ΟΦΘ,ΝΑΟΚΘ και ΟΘΑ ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση της Πολιτείας και του υφυπουργείο Αθλητισμού για προσφορά αίματος που βρίσκεται σε έλλειψη λόγω της πανδημίας.

Εποπτεύων της δράσης αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και αν. καθηγητής ορθοπαιδικής Α.Π.Θ Κώστας Δίτσιος και συντονίστρια η υπεύθυνη προπονήτρια Ανάπτυξης κυρία Δήμητρα Γιαννιού ενώ συνεργαζόμενο νοσοκομείο είναι το ΑΧΕΠΑ.

Με την αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των μονάδων αίματος από τις ομάδες και την καθιέρωση ατομικής καρτέλας για κάθε αιμοδότη η πρωτοβουλία στοχεύει στη δημιουργία από κάθε σύλλογο του δικού του μητρώου αιμοδοτών των μελών και φίλων του προκειμένου όταν χρειαστεί κάποιο από τα παραπάνω να βρίσκει άμεσα τα άτομα που μπορούν να του το χορηγήσουν.

Εκτός από την πρωτοβουλία και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αυτές τις δύσκολες μέρες η συνεργασία ΕΚΟΦΝΣ-Σωματείων προσβλέπει και στην καθιέρωση της αιμοδοσίας για τα επόμενα χρόνια αφού η ανάγκη για αίμα δεν τελειώνει ποτέ.

Η αρχή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα , την εβδομάδα που υπο φυσιολογικές συνθήκες θα διεξάγονταν η 1η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος(23-26/4) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά που πλέον έχει αναβληθεί για τους γνωστούς λόγους.

Οι Έλληνες κωπηλάτες όμως δεν σταματούν ποτέ να αγωνίζονται γι αυτό τώρα καλούνται είτε είναι εν ενεργεία είτε έχουν αποσυρθεί αλλά και οι συγγενείς και φίλοι του αθλήματος να δώσουν τον δικό τους ξεχωριστό «αγώνα» για να υπάρχει επάρκεια αίματος και να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Οι αιμοληψίες θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στο τηλ 2313303390 στο χώρο της ΔΕΘ έναντι περιπτέρου 1 ενώ κατά την αιμοδοσία οι εθελοντές θα πρέπει να αναφέρουν τον αριθμό μητρώου της ομάδας το 15402.

Πληροφορίες θα υπάρχουν τόσο στα συνεργαζόμενα σωματεία της Θεσσαλονίκης όσο και στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ. Περιμένουμε όλους τους φίλους του αθλήματος που ζουν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα μας . Στην ομάδα ζωής της ελληνικής κωπηλασίας.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED