Κωπηλάτης ταξίδεψε 500 μίλια με το καγιάκ του από την Ιθάκη στο Αργοστόλι για να φτιαχτεί νοσοκομείο! (pics & vids)

Gazzetta team
Κωπηλάτης ταξίδεψε 500 μίλια με το καγιάκ του από την Ιθάκη στο Αργοστόλι για να φτιαχτεί νοσοκομείο! (pics & vids)

bet365

Ενα τρομερό εγχείρημα από τον σύγχρονο «Οδυσσέα», Γιώργο Λίλα ο οποίος ταξίδεψε 500 μίλια μόνο και μόνο για να συγκεντρώσει χρήματα για το νοσοκομείο του Αργοστολίου!

Ο Γιώργος Λίλας ταξίδεψε με το καγιάκ του 500 μίλια από την Ιθάκη μέχρι το Αργοστόλι ώστε να μαζέψει χρήματα για το νοσοκομείο του Αργοστολίου, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες και των κατοίκων της Ιθάκης.

Το ταξίδι του ξεκίνησε πριν από 22 μέρες από τη Σάμο και αφού διένυσε 500 μίλια έφτασε στην Ιθάκη και την Παρασκευή αναμένεται στη Σάμη της Κεφαλονιάς.

Ο σύγχρονος «Οδυσσέας», όπως έχει χαρακτηριστεί, είχε την ευκαιρία στο ταξίδι του να έχει παρέα... δελφίνια ενώ ο Ισθμός έκλεισε μόνο γι' αυτόν ώστε να περάσει από εκεί με ασφάλεια.

Στην Κίναρο, συνάντησε την μοναδική κάτοικο του νησιού, την κυρία Ειρήνη, ενώ ο 35χρονος έκανε δεκάδες μίλια κάθε μέρα στις ελληνικές θάλασσες περνώντας από τους Φούρνους, την Πάτμο, την Αμοργό, τη Φολέγανδρο, τη Μήλο, τη Σίφνο, την Κύθνο, τη Τζια, την Παλαιά Φώκαια, το Μικρολίμανο και τη Σαλαμίνα, το Μεσολόγγι, το Δέλτα του Αχελώου και τελικά την Ιθάκη.

 

Τελευταία Νέα