Οχτώ ελληνικές προκρίσεις στους τελικούς του Ευρωπαϊκού U23

Gazzetta team
Οχτώ ελληνικές προκρίσεις στους τελικούς του Ευρωπαϊκού U23

bet365

Σπουδαία εκκίνηση για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κωπηλασίας U23 που φιλοξενούν τα Ιωάννινα.

Οχτώ προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής εξασφάλισαν το Σάββατο τα ελληνικά πληρώματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας U23 που ξεκίνησε στα Ιωάννινα.

Ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ πήρε την 1η θέση με 6.59.06 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό όπως και η Αννέτα Κυρίδου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών με χρόνο 7.54.12.

Στους τελικούς της Κυριακής θα δώσουν το παρών οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες της δικώπου Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου που πήραν τη 2η θέση με 7.18.95 , το τετραπλό ελαφρών των κοριτσιών με τις Θεοχάρη-Αραμπατζή-Βαρελοπούλου-Καλίτσα που επίσης πήρε τη 2η θέση με 7.01.69, η δίκωπος άνευ με τους Καλανδαρίδη-Παλαιοπάνο που ήταν 4η με 6.58.34 και η δίκωπος ανευ ελ βαρών με τους Αρη και Γιώργο Γραμμενιάτη που πήραν επίσης τη 4η θέση με 7.03.64.

Στον πρωινό ημιτελικό της Κυριακής (09:00) στο σκιφ ελ βαρών θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Αναστασιάδου που πήρε τη 3η θέση.

Στα έξι που πέρασαν από το πρωινό πρόγραμμα προστέθηκαν το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζή που πήραν τη 1η θέση στον επαναληπτικό καθώς και το αντίστοιχο των κοριτσιών με της Βαρβέρη-Βαρελοπούλου που ήταν 4ες στον δικό τους επαναληπτικό.

Στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί η ελληνική τετράκωπος άνευ με τους Τζουμεζη-Ζωγράφο-Παλαιοπάνο Λ.-Λαπίκωφ που τερμάτισε στην 3η θέση του επαναληπτικού ενώ στον Γ΄τελικό θα πάρει μέρος το διπλό σκιφ που αποτελούν οι έφηβοι Μπαρούτας –Στασινός οι οποίοι τερμάτισαν 5οι στο ρεπεσαζ.

Το πρωί της Κυριακής στις 09:00 θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Αναστασιάδου στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών με στόχο να περάσει στα 6 κορυφαία πληρώματα της Ευρώπης.

Στην πρεμιέρα των αγώνων έδωσε το παρών ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς.

 

Τελευταία Νέα