Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

bet365

Για 2η συνεχή χρονιά στην κορυφή ο Ναυτικός Όμιλος της Θεσσαλονίκης.

Με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων να αναδεικνύεται ο πολυνίκης στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων κατακτώντας τέσσερα χρυσά μετάλλια ολοκληρώθηκε στην Παμβώτιδα λίμνη η Β΄Φάση του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας.

Στην δεύτερη θέση των χρυσών μεταλλίων ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με δυο χρυσά που του ήταν όμως αρκετά για να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αφού συγκέντρωσε συνολικά και στις δυο φάσεις του πρωταθλήματος 13 χρυσά μετάλλια ,έναντι 12 του ΝΟΙ και 7 του ΟΕΑΝΑΒ που ήταν 3ος.

Και στη βαθμολογία ο ΝΟΘ πήρε την 1ηθέση συγκεντρώνοντας 427 βαθμούς έναντι 349 του ΝΟΙ και 222 του ΟΕΑΝΑΒ.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και το οργανωτικό που έχει τη δική του σημασία αφού η Β΄Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας U23 που θα φιλοξενηθεί στα Ιωάννινα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Για όλα αυτά αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς στον απολογισμό που έκανε:

«Το τέλος του 85ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας μας κάνει πολύ αισιόδοξους. Πολύ υψηλό το επίπεδο των παιδιών που συμμετείχαν σ’ αυτό, πολύ καλές οι επιδόσεις και αισιοδοξία ότι η Κωπηλασία θα έχει πολύ καλή συνέχεια σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε σε μία διαρκή ανακατασκευή των εγκαταστάσεων και ευελπιστούμε ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για να είμαστε έτοιμοι για το Πανευρωπαϊκό Νέων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή διοργάνωση και σ’ αυτό που θα κάνει τη χώρα μας και την πόλη των Ιωαννίνων γνωστή σ’ όλο τον κόσμο».

 

Τελευταία Νέα