Πρεμιέρα στο 85ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Σχινιά

Gazzetta team
Πρεμιέρα στο 85ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Σχινιά

bet365

Περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από 27 σωματεία της Ελλάδος θα συμμετάσχουν στο 85ο πανελλήνιο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 2/5.


Αρχίζει την Πέμπτη (2/5) στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με την συμμετοχή 400 αθλητών-τριων από 27 σωματεία το 85ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Ο περσινός πρωταθλητής και πολυνίκης ΝΟΘ θα πάρει μέρος με την μεγαλύτερη αποστολή που αριθμεί 78 αθλητές κι αθλήτριες προκειμένου να υπερασπίσει τον τίτλο του ενώ ακολουθεί με 51 αθλητές ο κάτοχος των περισσοτέρων τίτλων τις τελευταίες δεκαετίες που δεν είναι άλλος από τον ΝΟΙ . Την τρίτη μεγαλύτερη ομάδα διαθέτει ο ΝΟ Μαυροχωρίου που έχει δηλώσει στους αγώνες 43 αθλητές κι αθλήτριες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της πρώτης μέρας , της Πέμπτης που θα ξεκινήσει στις 08:00 θα διεξαχθούν 60 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή (08:00) θα διεξαχθούν επαναληπτικοί και ημιτελικοί ενώ το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το «κυρίως πιάτο» του πρωταθλήματος με τους τελικούς των Εφήβων-Νεανίδων και κάτω των 23 (Σάββατο) καθώς βέβαια και των Ανδρών-Γυναικών (Κυριακή) με τους οποίους θα πέσει και η αυλαία της Α΄Φάσης του 85ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

 

Τελευταία Νέα