Η ετήσια γιορτή της κωπηλασίας

Gazzetta team
Η ετήσια γιορτή της κωπηλασίας

bet365

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι με τον Σπύρο Καπράλο ν' ανακοινώνει πως θα δοθούν 80.000 ευρώ για αγορά νέων σκαφών.

Γιορτή χωρίς δωράκι δεν ... υπάρχει. Στη γιορτή της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που "φιλοξενήθηκε" στην ΕΟΕ την Τετάρτη 6/2 το δωράκι ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΕ ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της γιορτής ότι θα ενισχυθεί η ΕΚΟΦΝΣ με το ποσό των 80.000 ευρώ για αγορά νέων σκαφών!

Το άθλημα της κωπηλασίας έχει χαρίσει σπουδαίες επιτυχίες στη χώρα μας και το 2018 συνέχισε στην ίδια ρότα και φυσικά αυτό γιορτάστηκε στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ όπου τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της περασμένης χρονιάς.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς τόνισε μεταξύ άλλων «Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, είναι η ημέρα των αθλητών, όλων εκείνων που προσπάθησαν να ενταχθούν στις εθνικές ομάδες, όλων των αθλητών που εντάθηκαν σ’ αυτές, ασχέτως εάν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Τιμή ανήκει σε όλους όσους προσπάθησαν, η δόξα όμως ανήκει στους νικητές».

Την πρώτη βράβευση στο πιο πετυχημένο δίσυμο της περσινής χρονιάς αυτό των Χριστίνα Μπούρμπου-Μαρία Κυρίδου που κατέκτησαν τέσσερα χρυσά μετάλλια έκανε ο Σπύρος Καπράλος. Συνολικά βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος στις 9 διοργανώσεις του 2018 στις 8 εκ των οποίων κατέκτησαν 37 μετάλλια από τα οποία 19 χρυσά 12 ασημένια και 6 χάλκινα.

Απονομήθηκαν επίσης τα Κύπελλα του Πολυνίκη και πρωταθλητή της σεζόν ΝΟΘ που παρέλαβε ο πρόεδρός του Άκης Τσαλίκης ενώ σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα ο πρώην διαιτητής Μάκης Κασάμπαλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα