Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Ωρα τελικών για Γκολομέεβ, Ντουντουνάκη

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Ωρα τελικών για Γκολομέεβ, Ντουντουνάκη

bet365

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πάει φουλ για το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο.

Στον Κριστιάν Γκολομέεβ και την Αννα Ντουντουνάκη στρέφονται σήμερα τα βλέμματα στην τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην κολύμβηση.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες κυρίως για τον Γκολομέεβ ο οποίος πέρασε στον τελικό των 50μ. ελεύθερο με την καλύτερη επίδοση και πάει ως το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19:05 (ΕΡΤ3).

Ελληνική παρουσία σε τελικό θα έχουμε και στα 50μ. πεταλούδα με την Αννα Ντουντουνάκη. Η αθλήτρια που ανήκει στην Team Future της Bwin, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το δεύτερο μετάλλιό της στην διοργάνωση, σε έναν τελικό που ωστόσο δεν είναι από τα φαβορί, καθώς μπήκε με την έβδομη επίδοση, αλλά με πανελλήνιο ρεκόρ. Ο τελικός της Ντουντουνάκη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 καθώε είναι το αγώνισμα που θα ανοίξει το πρόγραμμα.

Το πρωί, στους προκριματικούς είχαμε ελληνική παρουσία, χωρίς όμως να υπάρξουν προκρίσεις.

Στα 400μ. μικτής ατομικής, ο Απόστολος Παπαστάμος ήταν 18ος με 4:23.15, ενώ ο Δανιήλ Γκιουρτζίδης με επίδοση 4:25.33 κατέλαβε την 21η θέση στο σύνολο. Στα 4Χ100 μικτής ομαδικής ανδρών η Ελλάδα ήταν 14η με 3.37.06. Την ομάδα αποτελούσαν οι Χρήστου, Μερετσόλιας, Δημητριαδης και Βαζαίος. Στα 4Χ100 μικτής ομαδικής των γυναικών η ομάδα αποτελούμενη από τις Σαχά, Δρασίδου, Ντουντουνάκη και Δράκου ακυρώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βουδαπέστη 2021: Στον τελικό των 50μ πεταλούδα η Ντουντουνάκη

 

Τελευταία Νέα