Γιαννιώτης για το ρεκόρ του Εγγλεζάκη: Συγκινήθηκα με την κατάρριψη του ρεκόρ μου από τον Κωνσταντίνο

Gazzetta team
Γιαννιώτης για το ρεκόρ του Εγγλεζάκη: Συγκινήθηκα με την κατάρριψη του ρεκόρ μου από τον Κωνσταντίνο

bet365

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε συγχαρητήρια στον Εγγλεζάκη μετά την κατάρριψη του δικού του πανελληνίου ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο.

Το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέρριψε ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης στα 400 μέτρα ελεύθερο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, συγκίνησε τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Ο σπουδαίος πρωταθλητής κρατούσε το ρεκόρ από το 2006 και σήμερα, στην πρώτη ελληνική εμφάνιση στα αγωνίσματα της κολύμβησης στην Βουδαπέστη, έσπασε αυτό το ιστορικό ρεκόρ, με τον Γιαννιώτη να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στον Εγγλεζάκη για την επιτυχία του, μέσω των σόσιαλ.

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε!

Συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου και τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη για τα 100μ. ελεύθερο αλλά και τα 400μ. ελεύθερο αντίστοιχα.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την επίδοση του Κωνσταντίνου όπου κατέρριψε το δικό μου Πανελλήνιο Ρεκόρ στην ίδια διοργάνωση αλλά και την ίδια πόλη (Βουδαπέστη) μετά από 15 χρόνια. Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα!», έγραψε στο Facebook ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα