Προπονητές Κολύμβησης: «Θέλουμε μια σοβαρή απάντηση για το λουκέτο»

Gazzetta team
Προπονητές Κολύμβησης: «Θέλουμε μια σοβαρή απάντηση για το λουκέτο»

bet365

Ανακοίνωση των Ελλήνων προπονητών κολύμβησης για το λουκέτο της κυβέρνησης στο άθλημα τους.

Με νέα ανακοίνωση επανήλθαν οι προπονητές κολύμβησης της χώρας οι οποίοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο λουκέτο στο άθλημα από την κυβέρνηση απέχουν από τα καθήκοντα τους.

Με ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Συγχρονισμένης Κολύμβησης και Καταδύσεων ζητούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι κολυμβητές όπως έγινε με τους αθλητές της υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριοι,

Οι κολυμβητικές δεξαμενές σε όλη την χώρα απασχολούν περίπου 2.500 διαπιστευμένους προπονητές και άλλους 28.000 αθλητές με ανανεωμένα δελτία. Στους παραπάνω αριθμούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι αθλητές από 8 ετών και κάτω καθώς και οι προπονητές τους.

Κανένας μας λοιπόν, ούτε προπονητής ούτε αθλητής, δεν συμφωνεί με τα νέα μέτρα της πολιτείας. Μας βρίσκετε αντίθετους , απορημένους και φοβερά απογοητευμένους. Ζητάμε μια σοβαρή απάντηση γιατί δεν ξεκινάμε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου από αύριο Δευτέρα, έστω με τους αθλητές που είχαμε μέχρι την στιγμή που σταμάτησαν οι δραστηριότητες.

Ζητάμε μια σοβαρή απάντηση στο ποιος έχει πάρει τις αποφάσεις αυτές. Ζητάμε μια σοβαρή απάντηση πάνω σε τι στοιχεία τις βασίζει. Ζητάμε μια σοβαρή απάντηση ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για ότι γίνει από εδώ και πέρα.

Επομένως θέλουμε από αύριο Δευτέρα, να ανοίξουν όλα τα κολυμβητήρια στην επικράτεια, για όλους τους αθλητές υγρού στίβου, τουλάχιστον με τα μέτρα που ίσχυαν πριν κλείσουμε. Θέλουμε να μην ξεχωρίζετε τα αθλήματα του υγρού στίβου και τους αθλητές, δημιουργώντας ανισότητες και προβλήματα μη αναστρέψιμα. Θέλουμε αποφάσεις από ανθρώπους που θα πάρουν και την ευθύνη αυτών.

Μη μας αναγκάσετε να εκφράσουμε τις απόψεις μας με διαφορετικό τρόπο.
Ευχαριστούμε
Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα