Δύο θετικά δείγματα κορονοϊού στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Δύο θετικά δείγματα κορονοϊού στο ΟΑΚΑ

bet365

Δύο θετικά δείγματα σε τεστ covid-19 είχαμε σε μέλη του κλιμακίου των επιλέκτων κολυμβητών και κολυμβητριών, που προπονείται στο ΟΑΚΑ.

Τα όσα αναφέρει η ΚΟΕ

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση στην ΚΟΕ, από το αρμόδιο εργαστήριο που διενεργεί τους σχετικούς ελέγχους, ανιχνεύθηκαν δύο θετικά δείγματα σε τεστ covid-19 σε μέλη του κλιμακίου των επιλέκτων κολυμβητών και κολυμβητριών, που προπονείται στο ΟΑΚΑ.

Και οι δύο είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΚΟΕ, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, ενώ θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την προσεχή Πέμπτη.

Η πισίνα του κολυμβητικού συγκροτήματος του ΟΑΚΑ θα παραμείνει ανοιχτή και οι προπονήσεις των υπολοίπων κολυμβητών και κολυμβητριών της Προολυμπιακής ομάδας και των επιλέκτων θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Να σημειώσουμε ότι στον αρχικό αριθμό των 28 κολυμβητών και κολυμβητριών που προπονούνται στα κλιμάκια της Προολυμπιακής ομάδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν προστεθεί τις τελευταίες ημέρες, με την άδεια της ΓΓΑ, 20 ακόμη επίλεκτα "δελφίνια".

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED