ΚΟΕ: Δυο κρούσματα covid-19 στην προ ολυμπιακή ομάδα κολύβησης στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
ΚΟΕ: Δυο κρούσματα covid-19 στην προ ολυμπιακή ομάδα κολύβησης στο ΟΑΚΑ

bet365

Δυο μέλη της προ ολυμπιακής ομάδας (αθλήτρια και προπονητής) βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο covid-19.

Δυο θετικά κρούσματα covid-19 στην προ ολυμπιακή κολύμβησης που κάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε η ΚΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια αθλήτρια και έναν προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Σύμφωνα με ενημέρωση στην ΚΟΕ, από το αρμόδιο εργαστήριο που διενεργεί τους σχετικούς ελέγχους για τις Προολυμπιακές ομάδες των αθλημάτων της Ομοσπονδίας, ανιχνεύθηκαν δύο θετικά δείγματα σε τεστ covid-19 σε μέλη του κλιμακίου της Προολυμπιακής ομάδας Κολύμβησης που προπονείται στο ΟΑΚΑ.

Και οι δύο είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους, σύμφωνα με τα υγεινομικά πρωτόκολλα της ΚΟΕ, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, ενώ θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την προσεχή Δευτέρα (7/12).

Η πισίνα του κολυμβητικού συγκροτήματος του ΟΑΚΑ, όπου γινόταν οι προπονήσεις του συγκεκριμένου κλιμακίου, κλείνει προσωρινά προκειμένου να γίνει απολύμανση. Τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου του ΟΑΚΑ σταματούν προσωρινά τις προπονήσεις και θα παραμείνουν σε καραντίνα τριών ημερών, ενώ θα υποβληθούν επίσης σε νέα τεστ covid-19.

Ο γιατρός της Ομοσπονδίας και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ, ο Γιώργος Μαρίνος, ενημερώθηκε αρμοδίως και δήλωσε ότι εφαρμόζονται κατά γράμμα τα πρωτόκολλα, όπως πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιτπώσεις».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED