Κίερεν Πέρκινς: Νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας κολύμβησης της Αυστραλίας (pic)

Αντώνης Πατσούρας
Κίερεν Πέρκινς: Νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας κολύμβησης της Αυστραλίας (pic)

bet365

Ο δις "χρυσός" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Κίερεν Πέρκινς είναι ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας κολύμβησης της Αυστραλίας. Τα συγχαρητήρια του Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο Κίερεν Πέρκινς είναι από το Σάββατο (7/11) ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας κολύμβησης της Αυστραλίας.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα μέσα στις πισίνες ο Αυστραλός "χρυσός" Ολυμπιονίκης αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα και να βοηθήσει από διοικητικό πόστο την κολύμβηση στη χώρα του.

Ο Πέρκινς που είναι 47 ετών έχει κατακτήσει στην καριέρα του 2 χρυσά μετάλλια στα 1500μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 και του 1996 αλλά και 1 ασημένιο στα 400μ ελεύθερο (1992) και άλλο 1 ασημένιο στα 1500μ το 2000.

Επίσης κέρδισε άλλα 2 χρυσά και 1 ασημένιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τα συγχαρητήρια του Γιαννιώτη

Ο Σπύρος Γιαννιώτης που είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ συνεχάρη δημόσια τον Κίερεν Πέρκινς με post στα social media και αποκάλυψε πως ήταν το είδωλο του.

Αξίξει να σημειώσουμε ότι ο Γιαννιώτης συμμετείχε το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ στα 1500μ και είδε από κοντά τον Πέρκινς να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στην τελευταία του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ήμουν εκεί στην τελευταία του κούρσα. Ήταν στο Σίδνεϊ το 2000. Για αυτόν ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες και για μένα οι πρώτοι μου. Από παιδί ήταν το είδωλο μου. Του οφείλω πολλά και ας μην το ξέρει. Συγχαρητήρια», έγραψε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα