Ένα όριο για Ευρωπαϊκό Ανδρών από Μυλωνάκη, δύο όρια για Ευρωπαϊκό Νέων και ένα ρεκόρ Παίδων στην πρεμιέρα

Gazzetta team
Ένα όριο για Ευρωπαϊκό Ανδρών από Μυλωνάκη, δύο όρια για Ευρωπαϊκό Νέων και ένα ρεκόρ Παίδων στην πρεμιέρα

bet365

Με εντυπωσακές επιδόσεις άνοιξε η αυλαία των αγώνων στην Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης όλων των κατηγοριών, στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

Στην πρώτη ημέρα των αγώνων, λοιπόν, είχαμε την επίτευξη ενός ορίου για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, δύο όρια για το Ευρωπαϊκό Νέων και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων. Αναλυτικά τα σπουδαία κατορθώματα της πρεμιέρας:

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας Τάσος Μυλωνάκης του ΑΝΟ Αργυρούπολης, στα 100 μ. επιφάνεια με 34.68, ήταν αυτός που έπιασε το όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, που θα γίνει αρχές Οκτωβρίου στο Λιλιάνο της Ιταλίας.

Ο Γιώργος Κατσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου, εξάλλου, στα 400 μ. υποβρύχιο, με 3.00.67, έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων - Νεναίδων (επίσης του Λιλιάνο). Η επίδοση αποτελει και Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων.

Εξάλλου, ο Γιάννης Δουλγεράκης του Ποσειδώνα Λυξουρίου, επίσης στο ίδιο αγώνισμα, τα 400 υποβρύχιο, με 3.01.13, έπιασε το όριο για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Νέων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σαλταμανίκας δήλωσε: «Κύλησε πολύ καλά η πρώτη μέρα, με σπουδαίες επιδόσεις, κάτι που δείχνει ότι έχει γίνει καλή δουλειά, παρά τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από το διάστημα του κορωνοϊού. Φαίνεται ότι οι αθλητές μας είναι σε καλή κατάσταση και ευελπιστούμε να έχουμε αξιόλογους χρόνους και τις επόμενες ημέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα