Διαθεσόπουλος για Γιαννιώτη: «Ο Σπύρος είναι παράδειγμα προς μίμηση»

Gazzetta team
Διαθεσόπουλος για Γιαννιώτη: «Ο Σπύρος είναι παράδειγμα προς μίμηση»

bet365

Το εγκώμιο του Σπύρου Γιαννιώτη έπλεξε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε η λίστα με την ηλικία των κολυμβητών που κέρδισαν Ολυμπιακό μετάλλιο και ο Σπύρος Γιαννιώτης με το ασημένιο που κατέκτησε στα 36 του είναι στη 2η θέση πίσω από την Ντάρα Τόρες.

Για την αγωνιστική αξία αλλά και για τον χαρακτήρα του μίλησε στο επίσημο site της ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος: «Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μειώσω την τεράστια επιτυχία της αμερικανίδας κολυμβήτριας.

Άλλο όμως τα 50 μέτρα ελεύθερο κι άλλα τα 10 χιλιόμετρα μαραθώνιας κολύμβησης. Ο Σπύρος με την αδαμάντινη παρουσία του στο χώρο για δύο δεκαετίες, καταδεικνύει την θέληση, την επιμονή, την διάρκεια, την ακατάπαυστη προσπάθεια, τον αμείωτο αθλητικό στόχο, πέρα από ηλικίες και χρόνια. Πρόκειται για έναν διαχρονικό αθλητή.

Ένα άτομο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους ακολουθούν στον χώρο. Στα 36 του χρόνια ο Σπύρος Γιαννιώτης γνώρισε την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED