Χρήστου: «Η ΔΟΕ πήρε την καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει»

Gazzetta team
Χρήστου: «Η ΔΟΕ πήρε την καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει»

bet365

Με δήλωσή του ο πρωταθλητής κολύμβησης, Απόστολος Χρήστου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην απόφαση της ΔΟΕ να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης Απόστολος Χρήστου θεωρεί ότι η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο ήταν αναμενόμενη και ευεργετική για τους πρωταθλητές όλου του κόσμου.

«Η απόφαση ήταν αναμενόμενη και αποτελούσε μονόδρομο για την ΔΟΕ. Ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσαν να πάρουν με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί. Πάνω απ όλα είναι η υγεία μας και στις μέρες που διανύουμε βρίσκεται σε κίνδυνο για πολλούς συνανθρώπους μας παγκοσμίως, οπότε η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων φέτος δεν θα ήταν σωστή».

Απηλλαγμένοι από το ψυχολογικό άγχος οι πρωταθλητές κολύμβησης της Ελλάδας μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πανδημίας και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την κορυφαία αυτή διοργάνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα..

«Από σήμερα έφυγε το ψυχολογικό βάρος και η πίεση που είχαμε, αφού δεν κάνουμε προπονήσεις εδώ και καιρό και δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση για το αν θα γίνουν ή οχι οι Ολυμπιακοί αγώνες. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε υπομονή να περάσει αυτή η περιπέτεια που διανύουμε όλοι μας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πιο δυνατοί».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα