Μίκαελ Γκρος προς Μπαχ: «Ανέβαλε τους Ολυμπιακούς για το 2021 ή 2022»

Gazzetta team
Μίκαελ Γκρος προς Μπαχ: «Ανέβαλε τους Ολυμπιακούς για το 2021 ή 2022»

bet365

O Μίκαελ Γκρος απευθύνει έκκληση στον συναθλητή του και σημερινό πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ να προχωρήσει στην αναβολή των Ολυμπιακών.

Ηχηρή παρέμβαση υπέρ της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 για το 2021 ή το 2022 είχαμε από τον Μίκαελ Γκρος.

Ο σπουδαίος Γερμανός κολυμβητής της δεκαετίας του '80 που έμεινε στην ιστορία ως "Άλμπατρος" κάλεσε τον πρόεδρο της ΔΟΕ και παλιό του συναθλητή στην εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας Τόμας Μπαχ να πάρει αυτή την σημαντική απόφαση.

Ο Γκρος εξηγεί ότι οι αθλητές λόγω του κορονοϊού (covid-19) έχουν διακόψει την προετοιμασία τους ενώ σημείωσε πως με τα κλειστά σύνορα δεν μπορεί να γίνιυν έλεγχοι για ντόπινγκ!

Αναλυτικά η "επιστολή" του Γκρος ο οποίος έχει κερδίσει 3 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο ελεύθερο και στην πεταλούδα προς τον Μπαχ:

«Αγαπητέ Τόμας, και οι δυο υποφέραμε από το μποϊκοτάζ τους Αγώνες της Μόσχας το 1980. Για πολλούς αθλητές και συναθλητές μας το Ολυμπιακό όνειρο τελείωσε μια για πάντα. Αυτή τη φορά είναι στο χέρι σου να σώσεις το Ολυμπιακό όνειρο για πολλούς αθλητές αναβάλλοντας τους Αγώνες για το 2021 ή το 2022. Αυτή τη στιγμή, το 2020 είναοι άδικο.

Πολλοί αθλητές δεν μπορούν να προπονηθούν καθόλου ή καταφέρνουν απλά να γυμναστούν. Η διαδικασία πρόκρισης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πολλά αθλήματα και οι παγκόσμιες υπηρεσίες αντιντόπονινγκ είναι ανήμπορες να κάνουν ελέγχους με την απογόρευση των μετακινήσεων. Όλα αυτά δημιουργούν συνθήκες αδικίας. Αυτή τη στιγμή η αναβολή των Αγώνων θα ελαφρύνει την πίεση σ' όλους. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει που είναι πιο σημαντικό από τους Ολυμπιακούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα