Εικοστός ένατος ο Κυνηγάκης στα 10 χιλιόμετρα στη Ντόχα

Gazzetta team
Εικοστός ένατος ο Κυνηγάκης στα 10 χιλιόμετρα στη Ντόχα

bet365

Την 29η θέση κατέλαβε ο Θανάσης Κυνηγάκης στο "FINA/CNSG MARATHON SWIM SERIES 2020", που διεξήχθη στη Ντόχα του Κατάρ, το Σάββατο (15/2), στα 10 χιλιόμετρα.

Ο Έλληνας κολυμβητής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 1:50:11.70, τερματίζοντας 29ος. Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Γάλλος Μαρκ Αντουάν Ολιβιέ, με επίδοση 1:49:46.60, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Γερμανός Ρομπ Μούφελς (2ος), με χρόνο 1:49.59.20 και ο Γερμανός Φλόριαν Γουέλμπροκ (3ος) με 1:49.59.30.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Θανάσης Κυνηγάκης ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας τα εξής: "Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, με πολλές ιδιαιτερότητες και υψηλότατο συναγωνισμό. Πρώτη φορά κολύμπησα με στολή και σε χαμηλή θερμοκρασία νερού, σε συνθήκες πρωτόγνωρες για εμένα. Δυστυχώς έκανα αρκετά λάθη , από τα οποία ελπίζω να μάθω".

Με τη σειρά του, ο προπονητής Βαγγέλης Κοζομπόλης, τόνισε: "Ο αγώνας ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και συναρπαστικός μέχρι το τέλος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κυνηγάκης τερμάτισε στην 29η θέση, μόλις 11 δευτερόλεπτα πίσω από τον δεύτερο. Δυστυχώς, η λανθασμένη τακτική οδήγησε σε ένα μετριότατο αποτέλεσμα που δεν τον αντιπροσωπεύει. Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και σε καλή κατάσταση. Οι δυνατότητες του είναι πολύ μεγαλύτερες. Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία ήταν πολύτιμη και σίγουρα θα μας βοηθήσει για την συνέχεια".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα