Κολύμβηση: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από τον Κ.Ο.Π.Ι.

Gazzetta team
Κολύμβηση: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από τον Κ.Ο.Π.Ι.

bet365

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή δράση του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδών Ιλισίων, ο οποίος σε συνεργασία με το Τμήμα Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου (Αράδου 4) για τα παιδιά της Προαγωνιστικής και της Αγωνιστικής ομάδας. Η Αστυνόμος Όλγα Γαλάνη εξήγησε με στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, με τη βοήθεια ειδικών βίντεο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο ίντερνετ, ειδικά στα social media. Το μήνυμα ήταν ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιούμε τα πάντα στο διαδίκτυο και κάνουμε φίλους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τους φίλους μας στην πραγματική ζωή και όχι κάποιον γνωστό, ενός γνωστού, ενός φίλου μας. Παράλληλα τα παιδιά του Κ.Ο.Π.Ι έμαθαν από την Γαλάνη πως πρέπει να αντιδρούν όταν υπάρχει παρενόχληση ή μπούλινγκ στο διαδίκτυο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED