Χρήστου: «Ήθελα το όριο αλλά έμεινα μακριά»

Gazzetta team
Χρήστου: «Ήθελα το όριο αλλά έμεινα μακριά»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του Απόστολου Χρήστου και της Νόρας Δράκου.

Τόσο ο Απόστολος Χρήστου (200μ ύπτιο) όσο και η Νόρα Δράκου (100μ ελεύθερο) δεν κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς της Πέμπτης στο Παγκόσμιο της Νοτίου Κορέας και μετά από τις κούρσες τους στα προκριματικά μίλησαν για τους χρόνους και τη συνέχεια τους στη διοργάνωση.

"Ήμουν κουρασμένος, δεν είχα δυνάμεις να κολυμπήσω γρήγορα και δεν βγήκε για πρωινή κούρσα. Δεν ήμουν καλά και γενικά το πρωί είναι δύσκολο να βγάλω καλή κούρσα. Ήθελα το όριο, αλλά έμεινα μακριά. Έχω κολυμπήσει και πιο γρήγορα μέσα στη χρονιά, χωρίς να είμαι έτοιμος αλλά σήμερα δε βγήκε. Στο 50άρι το 2017 είχα φτάσει στον ημιτελικό τώρα είναι ο τελικός και ένας καλός χρόνος", είπε ο Απόστολος Χρήστου που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Η Νόρα Δράκου είπε από την πλευρά της: "Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Περίμενα ότι θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν ήμουν. Σίγουρα έχει να κάνει και με την ψυχολογία μου, ότι δεν είμαι όπως θα ήθελα τα τελευταία χρόνια, είναι και οι τραυματισμοί. Γι αυτό, έχω επικεντρωθεί περισσότερο στα 50μ, αλλά θεωρούσα ότι το όριο στα 100μ θα μπορούσα να τα κάνω και το περίμενα. Πιστεύω στα 50μ να πιάσω το όριο κι αν όχι το όριο, να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ, κάτω από 24.90, που θα με βοηθήσει ψυχολογικά, γιατί έρχεται μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς η φετινή κύλησε πολύ άσχημα. Σκέφτομαι να μπω χειρουργείο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες για να αντιμετωπίσω τον τραυματισμό μου στο χέρι".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα