Εκτός τελικού ο Απόστολος Χρήστου

Gazzetta team
Εκτός τελικού ο Απόστολος Χρήστου

bet365

Ο Έλληνας κολυμβητής με επίδοση 50.91 στον ημιτελικό των 100μ ύπτιο δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Εκτός τελικού στα 100μ ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25αρας που ξεκίνησε στο Χανγκζού της Κίνας έμεινε ο Απόστολος Χρήστου. Ο νεαρός κολυμβητής με χρόνο 50.91 κατέλαβε την 14η θέση στον ημιτελικό και έτσι δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό.

Πρώτος στην τελική φάση πέρασε ο Κινέζος Ζιάου Ξιου, με χρόνο 49.21, δεύτερος ο ο Βραζιλιάνος Γκιγιέρμε Γκουίντο, με χρόνο 49.45, ενώ τρίτος ο Αμερικανός Ράιαν Μέρφι, με χρόνο 49.52.

Μετά τη λήξη της κούρσας ο Απόστολος Χρήστου δήλωσε ότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και θα συνεχίσει την προσπάθεια τις επόμενες μέρες: «Η κούρσα μου ήταν σωστή, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κάνω ατομικό ρεκόρ και να τερματίσω πιο ψηλά, σε μια πολύ γρήγορη ημιτελική σειρά με σπουδαίους αθλητες. Συνεχίζω την προσπάθειά μου για τις επόμενες ημέρες».

Στα προκριματικά ο κολυμβητής του Ολυμπιακού με επίδοση 50.92 είχε εξασφαλίσει πρόκριση στον ημιτελικό.

Την Τετάρτη (12/12) θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση και η Άννα Ντουντουνάκη (ΠΑΟΚ) η οποία θ' αγωνιστεί στα 200μ πεταλούδα ενώ στις 13/12 θα ξεκινήσει και ο Κριστιάν Γκολομέεβ (Εθνικός) στα 50μ ελεύθερο.

 

Τελευταία Νέα