Καταδύσεις: Πρόβλημα με το καταδυτήριο του ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Καταδύσεις: Πρόβλημα με το καταδυτήριο του ΟΑΚΑ

bet365

Σαν να μην έφταναν τα γενικότερα προβλήματα που εμφανίζονται με τις προπονήσεις των αθλημάτων της ΚΟΕ, λόγω του covid-19, εμφανίστηκε ξαφνικό πρόβλημα και με την προετοιμασία της Προολυμπιακής ομάδας των καταδύσεων.

Κι αυτό διότι τίθεται εκτός λειτουργίας το κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, λόγω νέας βλάβης. Από τη συγκεκριμένη δεξαμενή, έχουν ξεκολλήσει τα πλακάκια με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα. Έτσι η συγκεκριμένη πισίνα έκλεισε ξανά, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς. Η όλη διαδικασία αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον 15 ημέρες, διάστημα στο οποίο οι καταδύτες μας θα γυμνάζονται μόνο εκτός νερού.

Από την ΚΟΕ εκφράζεται η ελπίδα ότι η αποκατάσταση της ζημιάς θα ολοκληρωθεί σύντομα ώστε να μην χαθεί πολύτιμο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο σε δύο μήνες (προολυμπιακό τουρνουά).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος δηλώνει σχετικά: «Έχουμε έρθει σε απόγνωση, καθώς και πάλι μένουμε εκτός νερού, δύο μήνες πριν από το προολυμπιακό και δεν μπορούμε να προπονηθούμε κανονικά, διότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Τι να πω στους αθλητές;».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED