Το συγκινητικό μήνυμα του Διονύση Ξένου μετά το χρυσό μετάλλιο στην Κροατία

Gazzetta team
Το συγκινητικό μήνυμα του Διονύση Ξένου μετά το χρυσό μετάλλιο στην Κροατία

bet365

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα σε όλη την αποστολή της εθνικής ομάδας καράτε στην Κροατία, έστειλε μέσω των σόσιαλ ο πρωταθλητής Ευρώπης Διονύσης Ξένος.

Με την εθνική ομάδα του καράτε να έχει επιστρέψει μετά από μία συγκλονιστική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας, τα συναισθήματα στους αθλητές είναι ακόμη έντονα.

Ο Διονύσης Ξένος, ο αθλητής που κατέκτησε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο στην αποστολή (είχαμε συνολικά 5 μετάλλια, με άλλο ένα αργυρό και τρία χάλκινα) έγραψε μία επιστολή μέσω των σόσιαλ η οποία συγκινεί. Αφού έστειλε το μήνυμά του πως το ελληνικό καράτε δεν έχει πλέον να φοβηθεί τίποτα και ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης, έστειλε στον κάθε αθλητή και προπονητή ξεχωριστά ένα μήνυμα, ευχαριστώντας τους για τις στιγμές που έζησαν στην Κροατία.

Το μήνυμα του Ξένου

«Είμαι στην εθνική ομάδα πάνω από μια δεκαετία. Αυτή η μια εβδομάδα στην Κροατία ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει σαν αθλητής. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όλα ήταν ιδανικά για να διαπρέψουμε, όπως και κάναμε τελικά. Η… Ελλαδίτσα 5η χώρα στην γενική κατάταξη στην Ευρώπη; Την Ελλαδίτσα λοιπόν από εδώ και πέρα θα την τρέμουν όλοι γιατί το ελληνικό καράτε αλλάζει σελίδα. Και το βιβλίο της αναβαθμίζεται ολικά. Από σκισμένο, ξεθωριασμένο εξώφυλλο, τώρα αλλάζει σε φωτεινό και εντυπωσιακό. Από μικρά και κατηφή γράμματα, τώρα γίνονται φανταχτερά και μεγαλοπρεπή.

Κώστας Χαραλαμπόπουλος είσαι αληθινός ηγέτης. Δημήτρης Τριανταφυλλίδης είσαι πολύ μεγάλος coach και έχουμε να πάρουμε κι άλλα μαζί. Ηλίας Μουταφτσής χωρίς εσένα αμφίβολο θα ήταν το χρώμα του μεταλλίου μου, είσαι ο καταλληλότερος για αυτήν την εθνική ομάδα. Γιώργος Τζάνος παραδίδεις μαθήματα ζωής. Ελένη Χατζηλιάδου πλέον παίζεις και δεν αγχωνόμαστε καν, σταθερή αξία! Βίκυ Πανετσίδου στο λεξικό θα έπρεπε να υπάρχει το όνομα σου δίπλα από την ιερή ερμηνεία της ψυχικής δύναμης. Κλέαρχος Λιτός, Κων. Μαστρογιάννης, Κουκουριτάκης, Θάνος Νικόπ., Στέφανος Ξένος χαρά μου να αγωνίζομαι δίπλα σας εκπροσωπώντας την χώρα μας στο ομαδικό. Όλος ο χρόνος είναι δικός σας και είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα τον κατακτήσετε με αριστουργηματικό τρόπο.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας για την θαρραλέα τους προσπάθεια και να τους ευχαριστήσω για το πρωτόγνωρα υπέροχο κλίμα που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεράστιο δάσκαλο μας Γιάννη Κανέλλη, στον δάσκαλο Μάξιμο Χατζηλιάδη, τον διαιτητή μας Παναγιώτη Γκορέζη, τους ανθρώπους της προσωρινής διοίκησης που ελπίζουμε να γίνει μόνιμη σε λίγες μέρες και επιτρέψτε μου να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ απ’ όλα στον ΚΥΡΙΟ Θεόδωρο Σιετή που έχει βαλθεί να σχηματίσει υπέρλαμπρα χαμόγελα στα πρόσωπα μας τα οποία θα μείνουν αμετακίνητα για όσο επιλέγουμε να βρισκόμαστε στον χώρο του πρωταθλητισμού».

 

Τελευταία Νέα