Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα, «χάλκινος» ο Στέφανος Ξένος

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα, «χάλκινος» ο Στέφανος Ξένος

bet365

Με σκορ 5-1 ο Στέφανος Ξένος επικράτησε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στα -60κ. του Γερμανού Φλοριάν και έφερε το τέταρτο ελληνικό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του καράτε.

Μαγική ημέρα η σημερινή για το ελληνικό καράτε καθώς έφτασε στην κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων και έπεται και ένας ακόμη τελικός, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόρετς.

Αυτή τη φορά ο Στέφανος Ξένος είναι αυτός που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -60κ. Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Γερμανό Χάας Φλόριαν, με δύο Yuko και ένα Ippon επικράτησε με 5-1 και έτσι κατέκτησε το τρίτο χάλκινο μετάλλιο στην σημερινή ημέρα για την Ελλάδα! Πριν τον Ξένο, στο χάλκινο μετάλλιο έφτασαν Χατζηλιάδου και Τζάνος, ενώ το αργυρό πήρε η Πανετσίδου.

Η ελληνική παρουσία σε τελικούς δεν έχει τελειώσει απόψε καθώς ο Διονύσης Ξένος θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό των -67κ. για το χρυσό, κόντρα στον Ρώσο Εβγκένι Πλακούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καράτε: Χάλκινο η Χατζηλιάδου στο Πανευρωπαϊκό (vid)

Καράτε: Νέο χάλκινο μετάλλιο από τον Τζάνο (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα