Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης κατέκτησε το χρυσό στο καράτε με σπασμένο χέρι (vid)

Gazzetta team
Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης κατέκτησε το χρυσό στο καράτε με σπασμένο χέρι (vid)

bet365

Μιλήσαμε με τον αθλητή της bwin λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης.

Μια σκάρτη κίτρινη ζώνη στο Τάε κβον ντο και κάμποσες αποτυχημένες απόπειρες να μιμηθώ την κλωτσιά του πελαργού του Λαρούσο από το Καράτε Κιντ. Αυτά έγραφε όλα κι όλα το «βιογραφικό» μου στις πολεμικές τέχνες πριν γνωρίσω τον Κωνσταντίνο Μαστρογιάννη, ένα μεσημέρι καθημερινής στο Γαλάτσι. Ο αθλητής της bwin αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης U-21 στις αρχές του μήνα στην Βουδαπέστη στο καράτε κι εγώ πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη του ζήτησα να μου μάθει τα βασικά.

Δύο περίπου δευτερόλεπτα αργότερα, το βιογραφικό μου εκτός από τα παραπάνω έγραφε κι ένα περήφανο νοκ άουτ από τον αθλητή που μεταξύ άλλων πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων το 2018 και στο U-21 πέρυσι.

Έχοντας αυτό το παράσημο πλέον στην κατοχή μου, καθίσαμε στο ταπί του χώρου όπου γυμνάζεται από μικρός ο Κωνσταντίνος και συζητήσαμε για το τι τον οδήγησε να ασχοληθεί με το καράτε, τους στόχους του και το μπανταρισμένο λόγω κατάγματος χέρι του, το οποίο δεν στάθηκε στιγμή εμπόδιο ώστε να κατακτήσει φέτος το χρυσό και στην Ευρώπη.

Οι απαντήσεις του και το νοκ άουτ στο βίντεο που ακολουθεί:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα