Ραντεβού στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

Gazzetta team
Ραντεβού στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

bet365

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ διοργανώνει στις 21/4 αγώνες κανόε καγιάκ και sup στο Σχινιά.

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά θα δώσουν ραντεβού στις 21 Απριλίου αθλητές, αθλήτριες και αθλούμενοι του κάνοε, του καγιάκ και του SUP προκειμένου να πάρουν μέρος στους αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.Κ.).

Η διοργάνωση θα είναι ανοικτή και οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με κάθε τύπο σκάφους κάνοε – καγιάκ σπρίντ και σλάλομ, ωκεάνιο καγιάκ, SUP, και όλους τους τύπους καγιάκ.

«Ουσιαστικά πρόκειται για έναν αγώνα, ο οποίος αντικαθιστά τον αγώνα που πραγματοποιούσαμε στη Διώρυγα της Κορίνθου. Επειδή υπάρχουν λόγοι ασφάλειας, η ομοσπονδία, στην παρούσα φάση, δεν είναι διατεθειμένη να αναλάβει το ρίσκο και να κάνει εκεί μία διοργάνωση. Έτσι αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία και στους φίλους των αθλημάτων μας να πάρουν μέρος, μαζί με τους πρωταθλητές μας, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί σε μία Ολυμπιακή Εγκατάσταση. Ο χώρος είναι ωραίος, διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υπάρχουν οι δυνατότητες για να διεξαχθεί ένας μεγάλος αγώνας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ Αντώνης Νικολόπουλος.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διαθέτουν θεωρημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας ενώ όσοι δεν έχουν αθλητικό δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Ε.Ο.Κ.Κ. Η εκκίνηση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 12.30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα