Χρυσό μετάλλιο ο Πετράκης, στο υψηλότερο σκαλί η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Gazzetta team
Χρυσό μετάλλιο ο Πετράκης, στο υψηλότερο σκαλί η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

bet365

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (WPFG 2019) Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξάγεται στην Κίνα, κατέκτησε η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Ο Γιώργος Πετράκης στην κατηγορία 100+ στο Τζούντο με τέσσερις νίκες (αήττητος) ανέβασε την Ελλάδα, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών συμμετέχει με πλήθος αθλητών στα δυναμικά αγωνίσματα Τζούντο και Τάε Κβον Ντο, όπως επίσης και σε αγωνίσματα στίβου.

Η παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Μαρίας Καρπαθάκη ως αρχηγού αποστολής, αλλά και του ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΑΕ Κωνσταντίνου Ζακεστίδη, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της αποστολής.

Αναμφίβολα, πρόκειται για τεράστια επιτυχία που πιστώνεται πρώτα ο Γιώργος Πετράκης, αλλά και κατ'επέκταση η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος που δουλεύει μεθοδικά, σκληρά με προγραμματισμό και τα αποτελέσματα έρχονται σε μια μεγάλη διοργάνωση, όπως οι Παγκόσμιοι Αγώνες της Κίνας, που αποτελούν επί της ουσίας την Ολυμπιάδα των Σωμάτων Ααφαλείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα