Δέκα μετάλλια ο ελληνικός απολογισμός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων

Gazzetta team
Δέκα μετάλλια ο ελληνικός απολογισμός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων

bet365

Μετά τους άνδρες και τις διακρίσεις της προολυμπιακής ομάδας στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού, ήταν η σειρά των «μικρών» να λάμψουν σε διεθνές επίπεδο.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που διεξήχθη στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η Ελλάδα κατέκτησε συνολικά 10 μετάλλια αλλά και την 3η θέση στο ομαδικό των αγοριών. Συγκεκριμένα, οι νεαροί τζουντόκα πήραν ένα χρυσό, ένα ασημένιο και οκτώ χάλκινα μετάλλια και έδωσαν πολλές υποσχέσεις για ένα λαμπερό μέλλον στο άθλημα που προσβεύει τον «δρόμο της ευγένειας».

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αθανάσιος Μυλωνέλης στα -73 κιλά, ενώ δεύτερος στην ίδια κατηγορία ήταν ο Δημήτριος Καλογήρου. Τα χάλκινα μετάλλια πήραν οι Ανδρέας Κουρτίδης (-90κ.), Ηλίας Πριονίδης (-55κ.), Μιχαήλ Τσουτλασβίλι (-66κ.), Σταύρος Δούμας (-66κ.), Θεοφανία Βασιλείου (-70κ.), Αριστέα Δήμου (-70κ.), Μαρία Ρίζου (+70κ.) και Μαρία Αντωνία Κουτσιώρη (-52κ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα