Έβδομος ο Ντανατσίδης στο Γκραν Πρι του Χοχότ

Gazzetta team
Έβδομος ο Ντανατσίδης στο Γκραν Πρι του Χοχότ

bet365

Ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο χρόνο φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν για τον Αλέξη Ντανατσίδη, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό έφτασε πολύ κοντά στα μετάλλια μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους U21 το 2013, με απολογισμό δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες κατέλαβε την 7η θέση των -81 κιλών στο Γκραν Πρι που διεξάγεται στο Χοχότ της Κίνας.

Ο 24χρονος τζουντόκα στα προκριματικά νίκησε τον Αμερικανό Τζακ Χάτον και τον Κινέζο Ριτζάγκι Νάι, όμως στον τελικό του γκρουπ ηττήθηκε από τον Ρώσο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Ρίο, Χασάν Χαλμουρζάεφ. Στον πρώτο γύρο των ρεπεσάζ, ο Ντανατσίδης γνώρισε την ήττα από τον Βέλγο Ματίας Κάσε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διεκδίκησης μεταλλίου στην κατηγορία των -81 κιλών όπου συμμετείχαν συνολικά 30 αθλητές.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στα προκριματικά των -73 κιλών σταμάτησε η πορεία του Γιώργου Αζωίδη στην ίδια διοργάνωση. Ο Έλληνας πρωταθλητής στον γύρο των «32» νίκησε τον Κινέζο Γουλιάνγκ Ουάνγκ, όμως έμεινε εκτός προημιτελικών μετά την ήττα από τον Πορτογάλο Χόρχε Φερνάντες. Στην κατηγορία συμμετείχαν συνολικά 33 τζουντόκα.

 

Τελευταία Νέα