Πρωταθλητής στο αγώνισμα της ιππικής αντοχής ο Μελισσάρης

Gazzetta team
Πρωταθλητής στο αγώνισμα της ιππικής αντοχής ο Μελισσάρης

bet365

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα της ιππκής αντοχής.

Με τους Πανελλήνιους Αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα για το άθλημα της Ιππικής Αντοχής μέσα στο 2019.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Μιχάλης Μελισσάρης του ΙΟΠΙ με την N.M Spitha όντας ο μόνος αθλητής που ολοκλήρωσε τον αγώνα των 80χμ. σε 06:59:09.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες των αγώνων νικητές ήταν στην Κατηγορία Γ των 60χμ. η Χρυσάνθη Ατσαλάκη με τον Bess Habib του ΚΕΙΡ, στην Κατηγορία Δ των 40 χμ. η Αντιγόνη Νταλλιάνη με τον GA Nireas του ΑΙΟΜ, στην Κατηγορία Ε των 20χμ. η Αντωνία Πανίτσα του ΠΙΟ με τον Epsilon Goodiva και στην Κατηγορία Δ (Πρώην Ιπποδρομιακών Αλόγων) ο Γιώργος Θεοδώρου του ΙΟΑ με τον Look After Number One.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED