Η εθνική ομάδα Ιππασίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βουλγαρία

Gazzetta team
Η εθνική ομάδα Ιππασίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βουλγαρία

bet365

Μεγάλη αποστολή της Ελλάδος στους αγώνες της Βουλγαρίας (13-16/6).

Πολυπληθής είναι η ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος από τις 13 έως τις 16/6 στο διεθνή αγώνα και Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων CSI1*, CSIYH, CSIOCh & CSIO2*-W στο Bozhurishte της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο CSIO2*-W θα συμμετέχουν οι Δανάη Μπεσδεμιώτη με τον Campino 485, Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur, Πάρις Κουτσογιάννης με την Daouschka και την Joli Ceour, Νικολίνα Μακαρώνα με τον Arc de Triomphe, Μόνικα Μαρτίνη με τον Let’s Hope, Μαρία Νικολαίδου με τον Flippo VDL, Άννα Παπαγεωργίου με τον LC Waikiki Akino και Vania, Άρτεμις Πίτσικου με τον Cosby, Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar, Helen Schut με τον Chicago W, Γρηγόρης Βόγλης με τον Fulanda και την Quelly Briquedale και Βαλέρια Ζαχαρίου με τον D’artagnan.

Τα σημαντικότερα αγωνίσματα του τετραημέρου είναι το αγώνισμα Grand Prix την Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 14.00 και το Κύπελλο Εθνών την Κυριακή, 16 Ιουνίου επίσης στις 14.00.

Ακόμη, στο διεθνή αγώνα CSI1* θα λάβουν μέρος 20 αθλητές με 24 άλογα, Τόλης Χατζηαργύρης με την Africa, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με την Carena και την Princess Diana Capitol, Σάββας Φάκκας με τον Apolon και τον Icarus de Beauty, Θέτις Φουρλή με την Almetia de Monty, Ίρμα Φραγκογιάννη με τον Rehxaco Louwenn, Σταύρος Γεωργόπουλος με την Cohiba, Μαρία Άννα Γκουνέλα με την Cartologa, Λάμπρος Γκουνέλας με τον For Conty, Κατερίνα Λασκαρίδη με τον Kazoom και την Luxiana, Μόνικα Μαρτίνη με την Calysta, Γιώργο Μειμαρίδης με τον Larimar des Beaumes, Μελίνα Πειμανίδη με τον Indy S και την Candice, Δήμητρα Πίτσικου με την Marisa, Σελήνη Ποππ με τον Corpus, Γιάννης Σκανδάλης με τον Copyright και τον Venedig, Ειρήνη Σπανού με τον Copyright και Εβελίνα Βόγλη με τον Oscar de Semilly.

Στην Κατηγορία Παίδων θα λάβουν μέρος τέσσερα παιδιά, η Μαρία Κοκκινάκη με τον Armagedon, Μαρία Μινδρινού με την Anaconda, Συμεών Παρασχάκης με τον Boris και Σεμέλη Ποππ με τον Adrian Balboa και την Arabella. Το Κύπελλο Εθνών της Κατηγορίας Παίδων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 15 Ιουνίου στις 14.00.

Τέλος, στην Κατηγορία Νέων Ίππων θα πάρουν μέρος η Νατάσα Φούκη με τον Casall’s Dream, Αλέξανδρος Φουρλής με τον Idefix, Σταύρος Γεωργόπουλος με τον Deister Z, Μιχάλης Κάζης με τον Le Bois d’ Amour, Σελήνη Ποππ με τον Daknaan και Γρηγόρης Βόγλης με τον Carpe Diem.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα