Η ετήσια γιορτή της ΕΟΙ

Gazzetta team
Η ετήσια γιορτή της ΕΟΙ

bet365

Οι καλύτεροι του 2018 τιμήθηκαν στην ετήσια γιορτή της ΕΟΙ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/1) στην ΕΟΕ η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΙ, κ. Ισίδωρος Κούβελος, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δραστηριότητα της Ομοσπονδίας και τις επιτυχίες των αθλητών τη χρονιά που πέρασε και στον προγραμματισμό για το 2019, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στους αθλητές της ιππασίας. Ακόμη, χαιρετισμό στην Ελληνική Ιππασία απεύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, κ. Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Φίλιππου Ενώσεως Ελλάδος κ. Γιάννης Μυτιληναίος.

Η ΕΟΙ, βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις, στα Κύπελλα Εθνών, τους αθλητές που κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο Κύπελλο Εθνών του Bojouriishte, όλα τα μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, τους Πρωταθλητές 2018 στα τέσσερα ιππικά αθλήματα, τους Πρωταθλητές και Πολυνίκες Ομίλους και τους διακριθέντες αθλητές στο Τουρνουά Ανάπτυξης. Φυσικά βραβεύτηκαν και οι χορηγοί της ΕΟΙ.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης για άλλη μία χρονιά έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΙ, κ. Γιώργος Δημαράς, ενώ η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τα δύο φλουριά της οποίας κέρδισαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος και ο κριτής κ. Β. Εγγλεζάκης.

 

Τελευταία Νέα