A1 Γυναικών: Ποδαρικό με το δεξί στα play off για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, 28-20 τον ΟΦΝ Ιωνίας

Gazzetta team
A1 Γυναικών: Ποδαρικό με το δεξί στα play off για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, 28-20 τον ΟΦΝ Ιωνίας

bet365

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στα play off της Α1 γυναικών στο χάντμπολ, επικρατώντας του ΟΦΝ Ιωνίας.

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τα play off του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών.

Οι κυπελλούχες Ελλάδος επικράτησαν με 28-20 της Νέας Ιωνίας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ομάδας της Ν. Ιωνίας με την Βέροια στην πρεμιέρα, έχει το πάνω χέρι στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο ξεκίνημα, τα κορίτσια του Δικεφάλου πήραν από νωρίς το προβάδισμα με 4-3, το οποίο στη συνέχεια άνοιξαν στα +2 γκολ (6-4). Η Αβραμίνα Σεβδίλη, με ένα υπέροχο γκολ, έδωσε αέρα τριών τερμάτων στις «ασπρόμαυρες», γράφοντας το 7-3. Η συνέχεια βρήκε τον ΠΑΟΚ, να έχει τον έλεγχο και, με το πόδι στο «γκάζι», να χτίζει ένα προβάδισμα +8 τερμάτων (12-4) για να πάει στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 13-5 σκορ.

Στην επανάληψη, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ σταδιακά ανέβασαν τη διαφορά στο +9 (17-8), φτάνοντας μάλιστα να παίρνουν προβάδισμα +11 γκολ (22-11). Μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο και φιλοξενούμενο Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη νίκη με 28-20 σκορ, κάνοντας το πρώτο βήμα στην φάση των play-offs.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα