Handball Premier: Νίκη (10-0) στα χαρτιά για Άρη Νικαίας και -1 βαθμός στον Ολυμπιακό

Handball Premier: Νίκη (10-0) στα χαρτιά για Άρη Νικαίας και -1 βαθμός στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Handball Premier: Νίκη (10-0) στα χαρτιά για Άρη Νικαίας και -1 βαθμός στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Άρη Νικαίας και έτσι θα αφαιρεθεί ένας βαθμός από τους "ερυθρόλευκους" και ο Άρης παίρνει με 10-0 το παιχνίδι στα χαρτιά. Αποβολή από τη Handball Premier εάν δεν κατέβει με Διομήδη ο Ολυμπιακός.

Πράξη την απόφαση του να μην κατέβει ν' αγωνιστεί με τον Άρη Νικαίας για την 10η ημέρα της Handball Premier έκανε ο Ολυμπιακός.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πήγαν ποτέ στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας και έτσι ο Άρης πήρε το παιχνίδι με 10-0 στα χαρτιά ενώ αφαιρέθηκε και ένας βαθμός από τον Ολυμπιακό.

Εάν η ομάδα του Πειραιά δεν κατέβει στον επόμενο αγώνα, που είναι με τον Διομήδη Άργους, στο Ρέντη, το προσεχές Σαββατοκύριακο τότε βάσει του κανονισμού αγώνων θα αποβληθεί οριστικά από τη Handball Premier.

Παρά το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί εάν αποχωρήσει αυτή την περίοδο να παίξει τη νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Το ΔΣ δεν μπορεί ν' αποφασίσει να παραμείνει ο Ολυμπιακός και μόνο η ΓΣ μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση βάσει του κανονισμού.

Το ΔΣ μπορεί εάν το θελήσει να υποβιβάσει ακόμη μια κατηγορία τον Ολυμπιακό εάν κατηγορηθεί για δυσφήμιση του αθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκοι" ίσως και την Δευτέρα θα εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία θα εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση και θα καθορίσουν την στάση τους την επόμενη ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Handball Premier: Δεν κατεβαίνει να παίξει με Άρη Νικαίας ο Ολυμπιακός

 

Τελευταία Νέα