Επιστολή της ΟΧΕ σε Υφυπουργό για επανέναρξη των πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών

Gazzetta team
Επιστολή της ΟΧΕ σε Υφυπουργό για επανέναρξη των πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών

bet365

Με αίτημα την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών και Γυναικών, η ΟΧΕ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό και Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΟΧΕ έχει ως εξής: «Προς τον Υφυπουργό και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος απέστειλε έγγραφο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με κοινοποίηση στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, στο οποίο αιτείται την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου 2021.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Κατόπιν της έναρξης από τις αρχές του Ιανουαρίου 2021 των προπονήσεων των 2 ανώτερων κατηγοριών του αθλήματος μας - Handball Premier και Α1 Γυναικών - και ανακτώντας σιγά αλλά σταθερά τους ρυθμούς του αθλήματος μας, σας αποστέλλουμε το έγγραφο αυτό ως αίτημα μας προς έγκριση για την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου των ανωτέρω 2 κατηγοριών με ημερομηνία 13-14/2/2021.

Επίσης και προκειμένου να διασφαλίσουμε τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για όλους τους εμπλεκόμενους, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα σας αποστείλουμε νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς έγκριση και προσαρμοσμένο στα δεδομένα της πορείας του Covid19.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε την ανταπόκριση σας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής

Ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ NEWS FEED